-----------------------------------
sabin fota
05 Dec 2014 10:47


-----------------------------------
Mersi de aprecieri :)

Nu pot spune ca sunt altfel decat incepator cand poza de mai sus e prima facuta de pe o montura. Doar ca inainte sa ma apuc de asta am citit cate ceva. Cum ziceam mai sus, am de invatat foarte multe chestii in domeniul asta. Acum 2 zile am cerut o licenta trial de la cei cu PixInsight si in prezent ma joc cu "programelul" asta, sa vad ce pot scoate in plus din datele ce le am achizitionate. Ce am invatat pana acum, e ca are o curba de invatare destul de abrupta  :P
Eu zic sa pui bani de-o parte si sa iei o licenta pentru ca "programelul" este ABSOLUT NECESAR daca vrei astroforografie. Nu o sa regreti nici macar 1 cent, ba eu cred ca la cate stie sa faca este prea ieftin daca ma gandesc la alte "programele". Documentatie si tutoriale cat cuprinde, te inscrii pe forum la ei si numai sa ai timp pentru citit si experimentat, plus ca este o platforma in dezvoltare care adauga module noi apropae in fiecare luna.

PS cele de mai sus nu au fost o reclama :). Pur si simplu asta cred eu despre PixInsight!