-----------------------------------
katran
19 Sep 2014 03:52


-----------------------------------
Nu prea e corect sa-ti iei jucariile si sa pleci ... multi oameni de pe forum urmaresc cu mare interes 
reply-urile tale , care , din cate am vazut , sunt unele dintre cele mai corecte si mai bine 
documentate ... Ne lasi cu ochii in soare , doar pentru ca exista si opinii diferite ? Nu sunt in 
masura sa judec corectitudinea afirmatiilor altor membri , asa ca e posibil sa bat eu campii ... 
dar e pacat sa ne lipsim de opinia unui membru marcant al comunitatii ... 

Link-urile alea sunt foarte interesante ... ma intreb la cat ar ajunge un tub optic de 20 de inch ... 
indiferent ca e Newton , semi Newton , pseudo Newton , alt fel de Newton ... si cam ce performante 
ar avea ... va imaginati ce ar fi sa te uiti printr-un butoi de juma' de metru la stele ? 

Revenind la topic ... ma tot rasucesc , ma tot gandesc ... m-a speriat nitel Dragos cu afirmatia 
ca " refurbished " nu e in regula ... inclin sa cred ca are dreptate ... nu mai bine stau eu la pescuit 
pe Bazar , poate apare ceva care sa-mi placa ? Sau e atat de putin probabil , ca mai bine dau 
cu cardul si sper sa nu dorm pe pres in iarna asta ? Daca e foarte frig , si nici catelul nu ma 
primeste la el in cotet ? 


P.S. Sunt in tura de noapte , am o pauza de vreo juma' de ora , 
si ma plictisesc ... bat campii , scuze ...