-----------------------------------
Cata Mircea
08 Iul 2014 00:22


-----------------------------------
Daca ar fi un site de comert , ai avea perfecta dreptate. Acolo poate oricine sa puna orice. Dar acesta este un forum de specialitate , unde unii useri mai neexperimentati incearca sa acumuleze informatie. Eu am pus niste intrebari unor useri de aici ( unele telefonic , altele in PM sau pe e-mail ), care au scos la vanzare unele instrumente optice. Doar unul s-a obosit sa imi raspunda. Doi au retras produsele de la vanzare si alti cativa au "uitat" sa dea explicatiile cerute despre produse. Aceasta atitudine se numeste generic "Teapa " si se practica de persoane fara caracter , care cumpara niste stifturi de pe okazii si le revand ca fiind scule de sute de euro. Daca ai un produs calitativ , nu trebuie decat sa raspunzi la intrebarile pe care ti le pun potentialii cumparatori si sa furnizezi integral informatiile despre instrument. Faptul ca ai cont pe acest forum , poate duce in eroare un astronom incepator care are impresia ca toata lumea de aici are doar intentii cinstite si prduse calitative si testate. 
Expresia cu bagatul mainii in buzunare te incadreaza intr-un anume tip de vanzator . Atitudinea cu : tineti-va gura " , deasemenea . Ghicesti tu care este tipul . 
Poti fi politicos si sa vinzi binocluri in acelasi timp . Cele doua nu se exclud. Poate incerci si asa .