-----------------------------------
H.E.Retic
28 Iun 2014 01:33


-----------------------------------
Ce e drept prima oara am dat iama in sticluta cu acetona a nevestei. Dupa ce am vazut ca e diluata cu apa, atunci am cautat in cutia mea cu maimute o sticla cu un solvent de pe vremea impuscatului care face ca orice plastic sa semene cu guma. Nu mi-a iesit figura. Asa ca in seara asta am recurs la torch. Rau e ca nici asa nu au vrut. Ce e drept am dat cu mila ca nu stiam cum se comporta lentilele la caldura. Maine am sa caut in garaj o gamela metalica pe care o am, am sa torn acolo solventul, si am sa bag celulele sa le las mai mult timp. Poate asa vor dori sa se desfaca. Apoi recurgem la nitro 209 sau am mai vazut ca lumea mai pune lichid Zippo de brichete. 
@nobody: din pacate filetele inelelor de prindere sunt in spatele unor diafragme metalice construite in corpul celulei care face ca extragerea acestui inel sa fie imposibila. Iar intr-unul din cazuri desi vad inelul de prindere, acesta se afla in fundul unui tub (grupul 5) care face ca desfacerea lui pe acolo sa-mi aduca aminte de bancul cu ginecologul care la reprofilare a efectuat reparatia carburatorului prin teava de esapament. 
 Intrebare: nu risc ca stratul antireflex sa se curete daca e lasat mai mult timp in solventi? Tot ce stiu este ca solventul meu nu e acid.

C.