-----------------------------------
crissgab
03 Iun 2014 15:55


-----------------------------------
Multumesc tuturor pentru sfaturi si explicatii
M-am decis sa cumpar un Vixen NPL 30mm 50° ( de fapt ar fi 46°), ocular foarte apreciat pe forumuri si care s-a prezentat destul de bine in comparatii cu alte branduri, findu-mi recomandat si de dragos.n.
 A mai ramas sa cumpar 2 oculare intre 10 si 20mm, o sa ma decid pana diseara ce bag in cos (cel mai probabil o sa fie 12mm/15mm BST Dual ED care e foarte apreciat pe forumuri pentru pretul pe care il are si TS SWM 20mm care mi-a fost recomandat de voi ).
Filtru UHC o sa cumpar luna viitoare cand ma intorc din vacanta si o sa fie unul dintre cele recomandate de @cpper
Cat despre stalpii de iluminat, am scapat de unul ( cu pretul restrangerii campului vizual ) iar pentru al 2lea cred ca o sa folosesc umbrela de gradina (alta solutie nu am decat sa-l sparg  :cry: )

LE : mai aman cu 4 zile achizitia, am pus ochii pe [url=http://www.ebay.co.uk/itm/201099593519?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT]click aici, si daca am sa reusesc sa scot un pret bun impusc  2 iepuri dintr-un foc, si cu ocularele si cu un refractor pe care vroiam sa-l cumpar mai spre sfarsitul anului, plus alte accesorii ce-mi folosesc si la actualul telescop :roll: