-----------------------------------
larrylart
23 Ian 2007 00:47


-----------------------------------
Sky, nu cred ca exista o limita pt numarul de expuneri intr-un stack - singurul lucru este ca castigul de semnal nu e liniar (creste aproap exponetial numarul  de expuneri de care ai nevoie sa mai castigi o unitate in sus). Iar artifacturi nu cred ca apar decit probabil daca calitatea semnalului este foarte proasta. Eu am facut  stack pana la 800 de expuneri si citeva la peste 500 si nu am avut probleme. Pt planete sa folosesc stackuri de mii de frame-uri.

Hans, nu am realizat ca nu ai remote - eu am un tc-80n3 care cind l-am luat am avut dubii pt ca era cam scum dar acum realizez ca nu as fi facut fara el. Iar sa iesi cu laptopul dupa tine in special iarna nu prea e o optiune - eu a stricat un hard acum cativa ani cind am stat afara cu laptopul iarna si a ingetat asa de rau (se formase o pojghita de geata pe ecran si nu pteam sa o mai sterg :) si m-am trezi a doua zi ca hardul face un zgomot ciudat si  a dat duhul in doua zile.

Apropos de deepskystacker - am incercat citeva teste dar tot imi crapa (plus e extrem de lent - dureaza cam in jur de 1minut pe frame cu cpu la 2.8Ghz). Ai avut probleme de genul asta cu el? ... ma dindesc ca poate fac eu ceva gresit cu el sau poate nu merge bine la rezolutii mari ?

Larry