-----------------------------------
crissgab
24 Mar 2014 14:43


-----------------------------------
Multumesc nobody, o sa-mi bag nasul sa le studiez si sa-i fac update cu prima ocazie cand sunt liber. Cred ca imi lipsesc cablurile ca sa-l conectez la PC, o sa dau comanda zilele astea.

M-am jucat putin cu el intre 1-2 azi noapte :d ( pe al 12 jum am ajuns de la munca ) dar timpul a fost cam nefavorabil, fiind umezeala mare in aer si temperaturile de sub 0 grade. Dupa o ora a trebuit sa renunt telescopul fiind plin de brobonele de apa iar partea protectoare din fata a incepuse sa se abureasca. Dar am avut satisfactia de a vedea saturn si inelul sau ( pentru mine a avut doar unul :lol: ). Sper sa fac progrese noaptea asta

Intrebare : oglinda principala are mici imperfectiuni, prietena spune ca sunt particule de praf , mie mi se par fi zgarieturi. Sunt si cateva zgarieturi lungi de cativa milimetri extrem de superficiale aprope insesizabile daca nu te uiti din unghiul potrivit cu lanterna . Ar trebui sa ma ingrijorez? Afecteaza acestea calitatea imaginii ? Nu se vede aproape nimic fara lanterna. Ma gandesc ca fostul proprietar sa nu fi incercat sa curete oglinda si sa fi lasat urme ( o sa incerc sa iau legatura cu el azi )

Mai am multe de invatat si de intrebat, asa ca probabil ca nu o scapati de mine prea curand  :twisted: