-----------------------------------
Mars Boy
19 Feb 2014 20:50


-----------------------------------
Interesante informatii, D-Bird. Habar nu aveam ca verdele de la Bresser ar fi mai slab decat violetul si albastrul. Galben sincer nu as incerca pe pielea mea. Gen Topas 7x50 sau Nautic. Am vazut la Alcor in schimb un 10x50 bak4 pe la vro 200ron cu straturi albastre din cate tin minte. Era superb. Eye relief mare, adjustable cups, foarte luminos si parea bine construit. Dar ce mi am dat seama dupa un timp este ca modelul asta nu este pe siteul bresser. Oare de ce ? Am testat si Hunterul 10x50 si 16x50. Amandoua la fel de bune ca si 10x50 bak4 dar evident ... nu asa luminoase. Nici eye relieful nu cred ca era la fel de mare la Huntere din cate tin minte eu. Oricum binocluri bune toate 3 ( in gama aia de pret ). In schimb Hunter 20x50 nu mi a placut deloc. Pe langa ca tremurul era muuult mai mare ( sau asa se simtea ) fata de cel de 16x, cat timp am stat eu sa ma uit prin el tot timpul se defocaliza dupa cateva secunde de la finalizarea focalizarii. Dar doar pe centru ... se incetosa putin. Pe cand la 10 si 16 am tot incercat sa recreez situatia si nu am reusit. Nici cu Celestronul 15x70 nu am avut probleme de genul asta.