-----------------------------------
Mars Boy
10 Dec 2013 18:06


-----------------------------------
Salut @MarsBoy....scuze...nu voiam sa zic Procyon....  scriam de pe telefon si am retinut ca era cineva cu "Y" in nick-name...si am ramas cu Procyon in minte...

sa-ti raspund:
- a venit cu prisma Amicii 45 grade .... am vandut-o deja
- a venit cu red dot finder
- nu are barlow .... doar Super 10mm si Super 25mm
- OTA este alb cu negru ... si eu as fi vrut full black...dar arata OK si asa, m-am obisnuit deja
- dew shield-ul este metalic... solid rau


comportament planetar si terestru ....  nu stiu inca...o sa vad daca prind in weekend niste timp in timpul zilei sa ma uit...   am vazut ieri pe un nene la vreo 150m distanta...  vedeam clar becul, moaca lu nenea ala (avea chelie), tricou Nike alb cu scris albastru sau negru... s-o asezat la masa sa citeasca o revista de aia cu rebus-uri ... 
 :mrgreen:

Chiar imi place ca vine cu red dot ... detest lunetele ca finder ... mai ales cu lentila de plastic. Iar ota ul alb cu negru, arata si el foarte frumos ... multi de pe afara chiar ziceau ca de cand au bagat paleta asta, instrumentele arata mai profi :D Am si eu Black Diamond si este si el frumos ... dar la observatii solare se cam incinge dar e in regula cu toate astea. Mie unul mi era indiferent ce culori/culoare avea .... bine ... albastrul clasic nu prea ma atrage. :D Cat de dew shield ... e mai bine metalic decat plastic. Foarte tari detaliile care le ai observat :D. Cu ce ocular ?? Cred ca de la SW ... pentru terestru ... 120/600 e best buy ... scurta, usoara, poti pune si barlow fara emotii. Cer senin !