-----------------------------------
Herr_Alien
12 Noi 2013 12:01


-----------------------------------
... o sa of topic-ez si eu un pic:
Toata lumea face greseli. Mie acum imi pare rau pentru tonul un pic mai virulent pe care l-am avut in unele topic-uri. As vrea sa nu existe post-urile alea, da' decat sa le sterg prefer sa le las acolo, in momentul in care ajung sa ma mai aricesc din nou sa imi aduc aminte, si sa nu mai repet aceleasi greseli.

Procyon nu s-a exprimat bine. StarChild a adus lamuririle necesare. Domnul Pteancu a fost mai acid. Aceleasi post-uri puteau fi interpretate altfel, in alt context: eu apreciez ironia in care sunt eu tintit, daca vine de la persoane apropiate, fiindca pun in evidenta unele greseli pe care le fac. Postarile concise au si avantajul lor, deoarece nu fac risipa de timp atat din partea scriitorului cat si din partea cititorului.

Acuma, in situatia de fata, persoana care trebuie sa beneficieze de posturi este un incepator. Esista sansa ca un post concis sa fie interpretat prost, si atunci un pic de redundanta in exprimare ajuta.

Cat despre post-uri acide :) ... domnule  Pteancu, eu am tot asteptat-o pe Ripley ... n-a ajuns ... acu' e tarziu, is insurat, alea alea ...