-----------------------------------
Doru Dragan
30 Dec 2006 22:31

AstroFoto, maturitatea astronomilor amatori
-----------------------------------
Vad ca s-a incins o "hora" foarte serioasa aici pe AstroFoto de aceea o sa postez aici unele din ultimele mele ganduri pe acest an in ceea ce priveste astronomia de amatori din Romania. Am intrat pe acest forum in cursul acestui an si la vremea aceea eram destul de ingrijorat de viitorul astronomiei in aceasta parte de lume. De atunci lucrurile au mai evoluat in bine si se pare ca miscarea de astronomi amatori incepe sa se mai inchege cel putin la nivel comunicational pe forumul Astronomy.ro. Au aparut cativa constructori de instrumente destul de seriosi si au aparut cativa utilizatori asemenea. Au aparut oameni care par sa fi depasit stadiul curiozitatii si sa fi intrat in zone mult mai adanci. Probabil ca voi existati de mai multa vreme raspanditi prin tara asta dar eu deabia acum am reusit sa vad ca se strange o "masa critica", ceva ce promite lucruri interesante pentru viitor. De aceea va rog sa va ganditi foarte serios pe anul viitor care ar fi urmatorul pas inainte care ar trebui sa-l facem pentru a impinge un pic hobby-ul asta in directia buna.
Acestea fiind zise va urez tuturor:
Un An Nou Fericit! si La Multi Ani!