-----------------------------------
StarChild
29 Iul 2013 12:47


-----------------------------------
acuma legat de locatie din punct de vedere astro, cum zice si Tavi e un drum destul de greu (si ptr oameni si masini, dar mai ales ptr instrumente)..Am un binoclu care l-am luat cu mine stiind ca e putin decolimat...sus puteam sa mia privesc doar printr-un singur ocular, daca priveam prin amandoua ma apuca greata, era tot miscat prin interior. Pe langa zdruncinaturi si leganat o alta problema este praful.  sus cerul e perfect, din locul d eunde am stat aveam spre Sud vizibilitate vreo 5-10grade si sub linia orizontului (noi aveam in fata o vale imensa). temperatura nu a fost o problema, umiditatea din nou nu a fost o problema.

putem incerca o iesire din nou peste 2 sapt cand e Luna Noua, eventual daca sunteti de acord mai chem un prieten cu un Nissan Patrol ca sa incapem toti sa facem o singura urcare/coborare. DIn pacate, fata de anul trecut drumul mi s-a parut mai brutal, sau poate fiindca am fost eu mai stresat (fiind cu nevasta si copila in masina).

singura chestie legata e o viitoare iesire in zona, propun, in masura posibilitatilor sa stam macar 2 nopti, altfel e un efort destul de mare sa urcam intr-o zi si sa coboram in urmatoarea zi. Parerea mea ca 2 nopti ar fi perfect.