-----------------------------------
renegatul
23 Iul 2013 16:34


-----------------------------------
Nu pot decat sa confirm cele scrise de Dl Zoth Fujinon Clone-ul meu de la TS e cel din Poza de referinta la oculare si e Prototipul care l-au capatat ei deci direcz de la TS cumparat ,si are ocularele scurte si groase, si eu gasesc ca aparatorile de cauciuc nu-si fac treaba , cromatism  de camp al meu nu are ca e un 10x42 ,se pare ca cei 8mm mai putini corecteaza ...
Eu l-am capatat pentru 60&#8364; si este cel mai clar luminos ,imaginea ,subiectiv face totdeauna placere si fiecare ce se uita prima data prin el ,colegi, cunostinte ,au fost deosebit de surprinsi, in comparatie cu clasicii e pe departe mai bun, ,.
ce nu-mi place la fujinon e politica pretului in ultimii ani , a crescut de la sub 500&#8364; si a avuns peste 700&#8364; in cativa ani,  ca e importorul general(Baader?) sau boicotul dealer-ilor sua impotriva Clientelei EU , nu stiu ,dar are o pozitie tot mai grea impotriva APM-ului care nu-l cunosc personal, si al TS-ului mie foarte cunoscut .
Cine are de gand sa cumpere ,sa se uite neaparat si prin un marine inainte de a se decide, parerea mea, eu nu regret nici o clipa .


Flo