-----------------------------------
MrMxyzptlk
01 Iul 2013 22:02

Observatie ciudata
-----------------------------------
Azi, pe la ora 21:05 (nu era nici pe departe intuneric) am observat un OZN. Nu trageti concluzii prea devreme. Deci obiect zburator neidentificat, din genul habar nu am ce a fost. Trecea pe cer ceva mai rapid decat un avion (estimez ca aproape de doua ori mai rapid, insa poate ma insel ca nu am avut referinta in acel moment si putea sa fie la fel de rapid ca un avion ...), era luminos pentru 2-3 secunde, estimez de magnitudinea 4-5 (parea ca un Venus mai luminos) insa era pe cer de zi inca Soarele tocmai apunea, pentru cateva secunde s-a redus intensitatea, pe urma iarasi lumina puternica pentru cca 5 secunde, a disparut, numai sa reapare cam peste 10 secunde si mai luminos, a tinut asa pentru cca 10 secunde si pe urma a disparut intre nori. Dupa ceva timp am observat mai jos pe cer si schimba luminozitatea iregular cum era mai sus. Interesant era cand devena mai luminos am putut sa observ ca lasa dunga cand luminozitatea scadea si dunga disparea. Cand am observat mai jos pe cer aceeasi chestie: devenea luminos impreuna cu dunga si cand a pierdut luminozitatea si dunga a disparut complet. Asa ceva nu am vazut pana acum, se comporta ca sateliti care se invarta in jurul axei, insa era Soarele inca pe cer (si nu-mi explic dunga), pentru un avion (zic eu) a fost prea rapid, si efectul de schimbare a luminozitatii nu era consistent cu un bec de semnalizare de pe un avion. Mentionez ca obiectul parea alb. As fi mai zis ca poate un meteor, insa un meteor nu sta atat de mult pe cer, am observat cca 5 minute. Ceva idei? (nu, nu cred in faptul ca suntem vizitai de extrateresti, explicatia asta cade)