-----------------------------------
zoth
24 Iun 2013 09:03


-----------------------------------
 Entuziasmul meu vine ... si din faptul ca schimba putin aroma accesoriilor care se vand pe sit.

Asta da, formulata astfel, ideea de mai sus nu mai conduce la polemica si devine total acceptabila.
Impartasesc la randul meu sentimentul cand vad ca prin noianul de gunoaie chinezesti apar cand si cand, poate prea rar, astfel de oferte.

 Nu crezi cum arata si cat este de impresionant constructiv pana cand nu il incerci chiar daca am un instrument aproape identic cu care fac observatii.

Probabil te referi la comparatia cu un 10x50 din seria BA8.
Am chiar zilele astea la evaluare un astfel de binoclu care impresioneaza la primul contact prin calitatea imaginii, transmisie buna, protectie la lumina parazita excelenta si reflexii interne tinute bine sub control.  Este un binoclu bun insa nu ma pot abtine sa nu subliniez si cateva aspecte care nu m-au incantat prea tare la el: de departe problema cea mare o vad intr-o corelare necorespunzatoare intre campul binoclului si nivelul de corectie de care este capabila constructia lui optica.
In al doilea rand ar fi ergonomia ocularelor care dupa mine nu e deloc stralucita si apoi greutatea mare a binoclului care oboseste repede mana.