-----------------------------------
URANUS7
27 Mai 2013 16:14


-----------------------------------
Multumesc in primul rand lui Cristi Danescu pentru organizare si demonstratia pe viu (Vineri seara) pt folosirea Eqmod la sincronizare. :)

O intalnire necesara unora dintre noi pentru a iesi din spatiul virtual deci de a scapa macar pt 2 zile de ID-uri. 
Latura umana a fiecaruia a putut fi mult mai bine remarcata astfel, plus ca s-au putut face schimburi de experiente "pe teren" . 
Prima mea iesire cu EQ6 in spatiu deschis m-a determinat sa nu ma jenez in a pune intrebari legate de folosirea lunetei polare si aliniere si bine am facut, caci sunt un om practic. :)
Le multumesc tuturor celor care au ajutat in acest sens un biet incepator ca mine. 

Cred ca mai multe zile ar fi ajutat la un schimb substantial de experiente, intre noi toti, acolo..dar...a fost un inceput excelent iar "mai multe zile" trebuiau sa fie si cu un cer excellent in acelasi timp .

Toti banatenii m-au impresionat prin caldura lor sufleteasca si lipsa totala de egoism si infatuare...scuze pt remarca dar imi place sa fiu sincer. 

Evenimentul m-a facut sa ma simt fericit in primul rand pt viitorul relatiilor din cadrul comunitatii de pe  Astronomy.ro. NO... BRAVO !!! :)