-----------------------------------
Mike23
18 Mai 2013 00:13


-----------------------------------
Din descrierea facuta de vecini seamana cu ce am vazut eu in acea noapte si era o miscare rectilinie, fara oscilatii de altitudine. E posibil si ce spuneti voi legat de lampioane doar ca acelea sunt purtate prin aer de curenti asta insemnand ca ar trebui sa varieze destul de mult altitudinea si nu ca si cum ar fi mers pe un cablu bine tensionat. Si daca nu sunt curenti suficient de puternici se ridica pursi simplu. Lampioanele de care spuneati le-am observat in noaptea de revelion 2012-2013. Initial am crezut ca vad iar un fenomen mai ciudat in care un punct luminos, destul de puternic si alb, se deplasa relativ rectiliniu. La un moment dat a mai aparut unul si la cateva minute am mai observat unul sau doua. Mia luat ceva timp sa realizez ca sunt lampioane. Aveau o directie de zbor(plutire), usor ascendenta. Dupa ce am ajuns la concluzia ca nu pot fi decat lampioane am renuntat sa le mai urmaresc(vizual), si am intrat in casa.

Legat de ceot fi aceste aparate de zbor neidentificate...desi imi place sa cred ca apartin unor civilizatii extraterestre, lucru ce nu este de exclus, trebuie sa ne gandim ca in perioada celui dea-l doilea razboi mondial germanii au dezvoltat niste tehnologii care chiar si pentru zilele noastre sunt de domeniul SF. Sa nu uitam de inventiile lui Nikola Tesla care si acum sunt tinute sub un văl de secretizare. 
Tehnologia USA a evoluat galopant in anii 50-60. Sunt convins ca o bunaarte sunt chestii ultra secrete militare. 
Teorii sunt multe si eu zic ca pot fi discutate. De la tehnologie ultra secrete terestre la civilizatii extraterestre, la viiztatori din alte dimensiuni sau calatori in timp.

Chestii care trebuiesc discutate nu sa radem unul de altul la auzul unor astfel de teorii.

Mihai