-----------------------------------
murrix
19 Feb 2013 20:02

Bun venit, Cristi !!!
-----------------------------------
M-am inscris pe acest forum abia de 2 saptamani. Am avut si eu un buget minimal, insa cei de aici m-au facut sa-mi schimb parerea. Iti recomand sa parcurgi cele 3 pagini de pe forum, vei intelege multe, din ceea ce mi-au scris colegii de forum care stiu ce spun http://www.astronomy.ro/forum/viewtopic.php?t=10392&highlight=.  In plus, iti recomand calduros sa te alaturi grupului "Nucleul Regional Banat/Crisana". Eu am facut-o. Eventual sa incerci o prezentare pe  	"Who's Who", in cadrul sectiunii " Comunitate". Eu am apucat sa vad cateva secunde Luna, dupa care a fugit in nori. In asteptarea cerului senin, voi incerca sa "pun in statie" micutul refractor cu montura ecuatoriala. Tu, avand montura azimutala, esti scutit de asta. Important, dupa cate am citit si eu, e sa fii departe de surse de lumina (poluare). Astazi, nu cred ca vei vedea nimic. Sunt la doar 25 km de tine si m-am bucurat dupa-amiaza ca a aparut soarele. Intre timp, situatia s-a schimbat.
 In lipsa de cer senin, iti recomand calduros sa te plimbi prin temele de pe forum. Crede-ma, stiu deja mult mai multe lucruri decat acum 2 saptamani, desi s-ar parea ca inca nu stiu mare lucru.
Mult succes si nu descuraja. Ai o luneta refractoare, deci bucura-te de jumatatea plina a paharului !!
Si.. cer senin !!