-----------------------------------
catalina
16 Feb 2013 13:33

Buna!
-----------------------------------
Numele meu este Catalina. Insa nu am creat acest cont ,la voi pe forum pentru mine, ci pentru fetita mea Raluca. Este in varsta de doar 7 ani,insa asta nu o opreste sa detina o pasiune nebuna ptr tot ce insemana spatiu. Iar cand zic "pasiune nebuna" credeti-ma pe cuvant ca asa este... Se loveste zi de zi de obstacole in cunoasterea ei ,pentru ca nu are cine sa ii explice tot ce ar vrea sa stie ea. Cu toate astea este atat de perseverenta incat se documenteaza singura de pe internet si enciclopedii... iar acest lucru este greu pentru ea pentru ca abia a invatat sa citeasca ,fiind eleva abia in clasa pregatitoare. Cu toate astea detine un bagaj intreg de informatii culese de pe unde a apucat... ultima oara invata sateitii lui Jupiter ...ii invata ,nu doar ii trecea cu vederea.  Incerc sa ii pun la dispozitie  materiialele necesare , astfel ca i-am achizitionat si un telescop,  cu diametru 50 m si lungimea focala 500 mm, stiim cu toti ce inseamna asta... mai nimic, in afara faptului ca am privit putin luna, nu am reusit sa facem mare lucru ce el...Am incercat sa ii caut cursuri , aici in Constanta , dar pana acum nu am gasit nimic.  
 Intrebarea care ma bantuie la propiu este : "Eu ce fac cu ea?" cum o pot ajuta eu ,o nestiutoare in ale spatiului ? Din pacate pasiunea ei, este una care lipseste din programa scolara. Si nu as dori sub nici o forma ca acest copil sa se piarda...