-----------------------------------
ursamajor
27 Ian 2013 10:00


-----------------------------------
Exista o procedura universal valabila, standardizata si obligatorie pentru prelucrarile fotografiilor lunare? Ca sa stim, sa o aplicam. Critica e buna, dar nu cand e patimasa. MrMxyzptik(mi-a iesit din prima, sper) e incepator, a procesat ceva in felul in care a crezut de cuviinta si si-a supus realizarea ochilor colegilor. Un act de curaj, as zice. A presupus ca:
1. Colegilor o sa le placa, o sa il laude si el se va simti bine.
2. Colegilor n-o sa le placa, dar O SA II SPUNA UNDE GRESESTE SI O SA-L INVETE CUM SA FACA DATA VIITOARE, caz in care se alege cu o experienta pozitiva. Pana la urma e sectiunea incepatorilor, nu?

Matrix are dreptate, daca esti "compactat" asa, e greu sa te mai increzi in tine pana la nivelul la care sa cutezi sa mai postezi.

Ești într-o regretabilă eroare. Criticile mele n-au fost la adresa fotografiilor amicului tău, ci la ororile lui Uranus, care, culmea, nu se consideră DELOC începător. Fii bun și citește tot dialogul de acolo și vei înțelege. L-am încurajat pe amicul tău anterior pentru poze mult mai proaste, așa că am proprietatea termenilor în ceea ce privește fotografia, în general.
Baftă!