-----------------------------------
Matrixul
05 Ian 2013 02:20


-----------------------------------
Imi cer scuze ca intervin. Fac doar o paranteza, poate ajuta in vreun fel sau altul.
Eu sint moderator pe forumul Volvo Club Romania si am organizat anul acesta a 4-a Intilnire Nationala, asa ca am ceva experienta cu oamenii dintr-o comunitate (stransi intr-un forum pentru o anumita pasiune).
Este foarte greu sa multumesti pe toata lumea...Eu am indemnat pe cei care doresc sa participe, sa vina cu propuneri fiecare, de la el din zona/oras/judet pentru o pensiune ce are o cazare de maxim 50-70 ron pe zi de persoana, cu o masa decenta (avind in vedere ca a trebuit sa facem si o masa festiva sambata, cu speach/prezentari membrii/tort personalizat, etc) si neaparat, in jurul pensiunii respective sa se poata sta si cu cortul, pentru cei care nu-si pot permite aceasta minima suma de cazare. Apoi s-a votat (bine, s-a tinut seama doar de cei care au participat cel putin o data la o Nationala pentru ca nu am vrut sa ne trezim ca mergem unde se agata harta in cui iar cei care au votat aceasta locatie-fiind din zona aceea cei mai multi din comoditate- sa nu participe) si s-a ales de comun acord acea locatie ce intrunea mai toate cerintele...se da/se vireaza intr-un cont un avans minimal pentru a se putea inchiria toata pensiunea pe acel weekend, etc.
Si in fiecare an au venit membri care nu s-au inscris, curiosi sa vada ce se intimpla la o Nationala, sa intilneasca macar oamenii cu care stau de "vorba" pe forum, sa guste putin din...spiritul ce da viata acelui forum (in speta toti cei care detin un Volvo)...

Eu voi face tot posibilul sa ajung la o asemenea Nationala UNICA pentru mine. Si voi fi foarte mandru ca pot fi acolo, langa ceilalti.