-----------------------------------
catalin dumitru
21 Dec 2012 18:26

Re: 4 days ago aliens landed on a distant planet and we are 
-----------------------------------


Dar, din pacate, nu suntem extraterestri, n-am dobandit (inca) acea constiinta colectiva, nu suntem in stare sa gandim pentru binele intregului in schimbul binelui propriu, nu stim sa ne organizam implicit in asa fel incat fluxul informatiilor, proceselor, rezultatelor acestora sa fie unul fara turbulente, avem foarte mult "zgomot" in jur (si in interior) si ca atare, lucrurile nu au cum sa mearga (inca) lin, intr-o directie ideala, redactata intr-un regulament.

Daca exista extraterestri si nu ne contacteaza , atunci sa ma pupe undeva si apoi sa se duca naibii cu constiinta lor colectiva cu tot. 

Cat de  evoluata poate fi o fiinta sau o societate care nu poate aprecia sau respecta identitatea individuala si din cauza asta sta deoparte considerandu-se net superioara ?

Ce sunt eu oare , placinta cu ravase ?  Asa m-a facut natura, individ cu constiinta proprie si poate ca asa vreau sa raman. 

Am un mesaj pentru extraterestrii care poate intra ocazional pe acest forum : 

BAIETI , LUATI-VA HOITURILE IMPUTITE SI CARATI-VA LA VOI ACASA !!

SE PARE CA NE DESCURCAM SI FARA VOI SI FARA TEHNOLOGIA VOASTRA DUBIOASA (cine stie de unde ati sutit-o...).

SI DACA VA PRIND NOAPTEA HLIZINDU-VA PE LA GEAM SA-MI SPERIATI COPILUL , VA SMULG CAPETELE ALEA MARI DE PE UMERI SI VI LE BAG IN PROPRIILE VOASTRE FUNDURI.

CATALIN.