-----------------------------------
Adrian Sirean
13 Noi 2012 16:59


-----------------------------------
Salut si bine ai venit printre noi. Subscriu si eu la ideea ca un dobson este cel mai potrivit instrument in acei bani. Daca mai astepti putin si verifici des bazarul, la acei bani, 400 euro, poti lua linistit un dobson 250/1200 si care este net superior altor tipuri de telescoape in acei bani. Stii foarte bine ca nu exista telescop bun la toate, dar un dobson este compromisul ideal in acest caz. Ai si DSO cat cuprinde si nici la planete nu se face de rusine. Pe viitor,cu un cost extrem de mic, vei invata sa-l mai imbunatatesti daca esti receptiv la ce se mai spune pe acest forum. Te pot asigura ca nu vei regreta nici un leu daca vei alege aceasta varianta.

La fel am fost si eu sfatuit cand m-am inregistrat pe acest forum, dar nu am ascultat si am luat ceva mai mic dar cu eq. Am sfarsit prin a vinde totul la jumate de pret si cumparand apoi ceea ce mi-a fost recomandat initial. Acum sunt mai mult decat multumit. Spor.

PS: Daca in schimb esti interesat de astrofotografie, lucrurile se schimba drastic.