-----------------------------------
dragos.n
07 Noi 2012 07:24


-----------------------------------
Nu pot decat sa salut aceasta idee, cu atat mai mult cu cat, cred ca aceasta poate reprezenta viitorul pentru multi. Deocamdata cred ca trebuie facut un inceput, si un plan de organizare  cat mai detaliat, care sa cuprinda toate aspectele desfasurarii unor asemenea intalniri virtuale, atat cele tehnice, cat si organizatorice. Si cred ca initiatorul acestei idei poate sa o faca.

Pe de alta parte, nu cred ca o astfel de varianta poate inlocui intalnirile face-to-face, nici macar in viitor. Cred ca cele doua moduri vor coexista. cea virtuala avand un caracter mai tehnic, cea face-to-face un caracter de interrelationare umana, pentru ca nu poti sa ciocnesti o bere cu monitorul computerului :lol:
Lasand gluma la o parte, pot da si un alt exemplu. Am un prieten pentru care astronomia se reduce la astrofotografie, in timp ce eu si multi altii suntem astronomi de ocular, care vrem sa traim senzatia aceea de a vedea direct.

O alta idee, ar fi combinarea celor doua, cu atat mai mult cu cat sper din toata inima ca Uranus 7 va participa in persoana la reuniunea pe care incercam sa o organizam, si poate reusim sa facem un lifestream de la locatia intalnirii pentru cei ce nu pot participa direct.