-----------------------------------
Violeta V.
11 Sep 2012 23:43

Violeta V.
Salut, 


Numele meu este Violeta, am 25 de ani si de cativa ani locuiesc si lucrez in Bucuresti. Fascinatia mea pentru cosmos a inceput demult dar multi ani m-am multumit doar cu privitul ploilor de meteoriti si a documentarelor de pe National Geographic. Cu aprox. doi ani in urma insa m-am hotarat sa trec la "nivelul" urmator :). Am achizitionat un reflector newtonian Skywatcher 2001PEQ5 si un binoclu Celestron 15x 70 si asa a inceput aventura... In prezent, putinul timp liber de care dispun il dedic in intregime observatiilor astronomice si documentarii in acest domeniu. Ma bucura mult faptul ca inca mai exista si la noi, departe de marile orase, locuri inca unde se mai poate vedea cu ochiul liber Andromeda, Butterfly cluster etc. si unde privitul prin telescop  se poate transforma intr-o experienta remarcabila. :D 

Felicitari pentru site. Il vizitez de ceva vreme. Este foarte bine structurat si contine multe informatii utile.


Toate cele bune!

sabin fota
12 Sep 2012 00:30


bine ai venit! Violeta, cer senin!

Violeta V.
12 Sep 2012 12:35


Multumesc, bine v-am gasit!

metalgibson
21 Sep 2012 15:19

prima fata iubitoare de astronomie intilnita)
Salutare Bucurestiului ! de la un amator din R.Moldova))

Matrixul
21 Sep 2012 18:13


Bine ai venit !

Cer senin iti doresc !

saiph
21 Sep 2012 22:41

Re: Violeta V.
 Cu aprox. doi ani in urma insa m-am hotarat sa trec la "nivelul" urmator :). Am achizitionat un reflector newtonian Skywatcher 2001PEQ5 si un binoclu Celestron 15x 70 si asa a inceput aventura... 


Bine ai venit!  :)

Asa ai inceput? Wow!.. Eu abia acum am ajuns sa am un 8" (SCT, ce-i drept) si un SkyMaster, dupa multi ani de facut, schimbat si upgradat instrumente :D 
Felicitari! Ai facut niste primi pasi foarte buni - si mari, as zice.

Spor la observatii iti doresc si sa ne spui si noua ce vezi.
Daca ai timp, te asteptam pe la Observatorul Urseanu, sa vezi cu ce ne "jucam".
Colegii mei de la Astroclub iti stau la dispozitie, pentru orice intrebari.
 

Cer senin!

Mircea Pteancu
22 Sep 2012 22:12


O salut si eu admirativ pe Violeta,excelenta dotarea,iti urez bun venit pe forum si in hobby-ul astronomic.


Profit de ocazie sa-i urez bun venit si lui metalgibson din Moldova.Vad ca si tu ai o dotare frumoasa,iti urez bun venit pe forum (chiar daca nu sunt din Bucuresti , cred ca m-ai salutat si pe mine :D ).
Mircea

metalgibson
23 Sep 2012 19:12


:D Evident Mircea pe toti ii salut)))cam aici in Moldova stau rau tineretul cu astronomia,sau iau in ris aceasta ocupatie,rar intilnesti vriun amator cu telescop,dar nici magazine de telescoape nu sunt, de vrio 4 ani in Chisinau prin magazinele Orange se vindeau sky watcher ,de 200,150,130 apertura si refractor de 70 ...acum nu gasesti nimic,doar prin ebay.com cum si eu am facuto.pare rau de tineretul din moldova,ca pierd timpul,pe distractii,bani cheltuiti pe la discoteci,imbracaminte prin mall-uri... ma simpt cam singuratic in basarabia ce priveste astronomia,asa ca va salut pe toti din romania si sunt bucuros ca sunt multi astronomi la voi)))