-----------------------------------
alexconu
10 Noi 2011 19:11

Cum se fabrica o cometa
Probabil ati mai vazut filmul in limba engleza, insa eu am fabricat o cometa romaneasca. Aruncati o privire. O sa va placa! http://www.jurnalcosmic.ro/?p=645

ursamajor
10 Noi 2011 19:56


Bălăriile astea seamănă cu încercările ălora de a obține viață prin laboratoare. Obțin ei acolo "cărămizile" vieții, da' viață, ioc! E ca și cu ciorba aia de patru pui: pui apă, pui sare și nu mai pui pui.  :wink:

Erwin
11 Noi 2011 11:24


Felicitări, Coane! Vrem și altele, mai puțin inspirate din alte părți! E o excelentă metodă de popularizare pentru tineri, ei au deja o mare parte din instruire de pe youtube, metacafe și altele de gen. Între atâtea prostii care se vehiculează acolo, trebuie să apară și lucruri bune, pentru că ei se uită și pot judeca cu mintea lor ce e fake și ce e adevăr.

dragos.n
11 Noi 2011 13:38


Felicitari si din partea mea. Sunt de acord cu Erwin, ca aceasta forma de prezentare este foarte accesibila, si astfel foarte potrivita, din pacate, vremurilor acestea.

Sper si eu sa fie urmata si de alte materiale de acest gen. Si chiar daca ele vor fi inspirate de  materiale aparute pe alte meleaguri, totusi, prezentarea in limba romana este un plus. Mai ales acum, cand, asa cum am putut sa observ singur, foarte multi romani nu stiu ca planetele au sateliti naturali, sau ca Jupiter este o planeta, nu o stea.