-----------------------------------
Doru Dragan
28 Sep 2006 13:00

dragon
Nu sunt nici dragon nici balaur :) Cred ca-n profil scrie ca ma cheama Doru Dragan, sunt nascut in 1954 (restul se poate calcula), absolvent de matematica, specializat in informatica. Deci ma ocup cu calculatoarele, mai precis cu programarea, mai precis cu baze de date. Astronomia e hobby de mai multi ani si in acest domeniu fac echipa cu Stanescu Octavian. Echipa exista pentru ca ne-am intalnit de vreo 20 de ani si in timp am constatat ca astronomia este un hobby destul de costisitor si doi se descurca mai usor impreuna decat separat. Am constatat deasemenea ca observatiile in doi au mai mult farmec, sunt mult mai interesante daca ai pe cineva langa tine cu care sa te consulti si caruia sa-i impartasesti eventualele rezultate. Pot fi contactat pe adresa de mail dragan.doru@gmail.com sau pe PM privat aici. In caz ca cineva reuseste sa-mi castige increderea dau si telefonul mobil :D Mai trebuie sa specific si aici ca in curand, poate, va merge si site-ul www.altair.lx.ro

lucia lucia
29 Sep 2006 02:29


Eterne (interne și externe) respecte pentru o echipă de oameni deștepți. 

... Au propos, telefonul pe care -l oferiți ... pe încredere, are și încărcător???? Că pe-al meu l-am rătăcit pe undeva... :D  :D  :D 

PS: nu m-am putut abține. 
... Dar prima afirmație e sinceră: vă admirăm (eu și profu' meu de Fizici) :D

Abel Cavași
29 Sep 2006 16:27


Dragon, felicitări pentru tot ceea ce faci pentru astronomie! Într-adevăr, orice efort de o asemenea amploare impune respect profund. Din fericire pentru noi, ceilalți, ceea ce faci este din pasiune și nu te descurajează obstacolele pe care le întâmpini. Mulțumim și așteptăm să ne spui că saitul funcționează.

Abel Cavași
18 Apr 2007 14:14


Plierea spațiuluiAcest text nu are nicio legătură cu plierea spațiului și, mai grav, constituie un subtil atac la persoana lui Mircea. Te rog să încetezi cu acest comportament bizar și extrem de dăunător, care contravine tuturor regulilor ce trebuie respectate pe un forum. Nu este singurul exemplu, deci avertismentul este foarte justificat.

Doru Dragan
18 Apr 2007 14:40


Mircea Albu bate campii pe diferite teme iar uneori imi face impresia ca e pur si simplu smucit. Nu pot sa inghit o asemenea cantitate de bazaconii fara sa reactionez corespunzator, indiferent cat de sifonati se simt unii.

raduM
18 Apr 2007 23:22


qui se ressemble s'assemble.  :lol: 
Au propos, pourqoui pas un forum en francaise? :shock: Nous sommes francophones, non? Lingurision... Furculission... c'est simple.  :lol:

PS. Je ne parle pas la langue francaise, mais j'avais vu "Amelie"...

Excelent film, pe care îl recomand cu căldură.
... am divagat, sper sa nu vă deranjeze. Dacă vă deranjează, am să mai divaghez  :D  8) .

Abel Cavași
24 Iun 2007 23:20


Doru, ce se întâmplă? De ce lipse&#537;ti de atâta vreme? Sper că nu e&#537;ti bolnav...