-----------------------------------
ursamajor
21 Sep 2011 14:24

Vând geantă foto
Vând geantă foto WELL încăpătoare ca în imaginile de mai jos. Geanta este complet configurabilă la interior, cu pereți despărțitori cu arici, are protecție antișoc cu spumă/buret. Protecția este și ea detașabilă din interior pentru a permite curățarea genții. Deasemenea, 'jdemii de buzunare, buzunărașe, pelerină de ploaie pt. cameră, acces la cameră pe sus, prin capacul închis etc. etc.
A adăpostit un Canon 550D + 18-55IS montat, un 55-250IS, un 50 f/1.8 mk2 și un 18-55mk2. Chiar și un blitz. În plus, toate accesoriile necesare: acumulatori de rezervă, carduri, filtre etc.

Preț 60 lei + cheltuieli de expediere.

Erwin
21 Sep 2011 16:27


Am o geantă identică pe care o folosesc pentru oculare, încap în ea o diagonala de 2", 3 hyperioane, vreo 5 oculare pe 1,25", minilanternă roșie, filtre, soluție de curățat, șervețele, laser, șurubelniță... :D Stă fain pe umăr deoarece cureaua e puțin curbată și e acoperită cu un material aderent. 

Spor la vânzare!

ursamajor
21 Sep 2011 16:51


Mersi.
Da, se poate folosi și în alte scopuri. Eu mi-am luat un rucsac foto și, în consecință, a devenit... vandabilă.
Așa e, observația e corectă, cureaua de umăr e ergonomic proiectată și asigură transportul comod.  :)

ursamajor
25 Sep 2011 15:18


Up.

ursamajor
01 Oct 2011 15:33


Up, 55 lei.

ursamajor