-----------------------------------
andreis
08 Iul 2006 01:05

Un mic ajutor pt prelucrarea pozelor
Pentru cei care prelucreaza poze facute prin telescop... exista un mic dar foarte bun program numit astroart : http://www.msb-astroart.com/

are optiuni de editare special concepute pt astrofotografii , chiar mai mult, are si un plugin pentru manipularea camerei care o folositi, pana si o banala camera web poate fi folosita pentru astrofoto cu acest mic program , poti controla expunerea( care este nelimitata), filtre de culori , etc... are pana si optiunea sa editezi fiecare pixel in parte.. e super programu si vi l recomand cu caldura..poate unii stiti de el. 

Cer Senin.

Catalin Paduraru
08 Iul 2006 10:08


Din cate vad este o versiune DEMO a programului, ai cumva tot programul? Si l-ai probat? Pe mine ma intereseaza fiindca am o camera web normala care nu ma lasa ii reglez timpii de expunere si a gandeam ca poate cu acest program poate pot sa fac ce vreau cu timpii, tu ce crezi?
Numai bine!

andreis
08 Iul 2006 12:52


din pacate full nu l am avut niciodata... dar pe site o gasesti un plugin care il poti folosii sa ti recunoasca camera in program... dar chiar si demo.. si are destule optiuni...

HoO_Germany
08 Iul 2006 16:16


Eu lucrez cu Astroart2 si exista Astroart3.

Acest program este desigur bun, si eu il folosesc impreuna cu o CCDStarlight Xpress MX5C.

Dar pentru multi incepatori este acest program foarte greu si cam special. Asa ca mai usor si mai bine funcioneaza programele cunoscute, ca Registax sau GIOTTO.

lama
27 Aug 2006 16:05


Personal, mare parte din soft si din carti le-am gasit folosind Emule.
Asa am gasit Astroart3.
Stima!