-----------------------------------
Cata Mircea
19 Mar 2010 23:49

Schimb Dell Inspiron 1300 cu laptop mai nou. Ofer diferenta
-----------------------------------
Asa cum zice si titlul ( nu e gluma ) , schimb laptopul personal pentru o scula mai buna si musai mai noua . Dau diferenta substantiala daca scula oferita la schimb merita banii . Dell-ul este in stare impecabila. Are 3 ani si un pic . Placa de baza noua montata in service Dell cu o luna inainte de terminara garantiei, DVD-RW nou , cu garantie 2 ani , acumulatorul tine peste 2 ore . Dau la el geanta originala Dell , incarcator si drivere cu CD-uri si un XP Profesional fresh , evident fara licenta , dar crack-uit la marea arta . Pot da si factura cu care l-am luat , dar nu mai foloseste la nimic . Doar eu l-am folosit si este evident ca asta l-a innobilat considerabil pe bietul laptop . Daca cineva nu este de acord cu asta , il provoc la duel  :lol: . 
Starea este excelenta. Nu are nici o zgarietura , nu are pixeli morti . Din marcajul de pe tasta "A" lipseste o jumatate de milimetru ( o bucatica din piciorul lui " A " ) , in rest nu are absolut nici o hiba. Nu a fost scos din casa niciodata , la fiecare 5-6 saptamani il lasam pe acumulator pana se descarca aproape detot , pentru a pastra nivel maxim de incarcare. 
Doresc un laptop cu diagonala de cel putin 15,4 " ( preferabil de 17 " ) , procesor Dual Core , prefer tot Dell sau Toshiba . Ma intereseaza in special placa video generoasa si memorie de peste 3 GB . Nu vreau ultraportabile , ca tot pe birou il voi tine. 
Un link catre aparatul meu . Chiar de acolo l-am si cumparat :
http://www.emag.ro/notebook_laptop/notebook-dell-inspiron-1300-centrino-m735-17ghz-100gb--pDell-1300-32