-----------------------------------
Oliver Dragan
02 Ian 2010 19:05

E cineva acolo?
Exper&#539;ii explorează planeta noastră pentru a găsi indicii despre cum ar putea arăta via&#539;a extraterestră &#537;i ce s-ar întâmpla dacă am intra vreodată în contact cu locuitorii altor planete. 
Luni, 11 ianuarie, la 10;00 si 15:00 pe National Geographic Channel.

Dan Vasiliu
02 Ian 2010 20:15


Domnule Oliver
Nu credeti ca ar fi mai util sa creati un singur topic cu anunturi despre emisiunile postului TV National Geografic Channel?

Unii poate urmareau alte topic-uri care au disparut din top datorita celor noi create de domnia voastra (si dublate pe deasupra). 

Va multumim pentru grija pe care o aveti sa nu pierdem emisiuni interesante dar ... mai sunt si altii pe forum !

Cateodata mult bine poate fi "rau".

Oliver Dragan
02 Ian 2010 21:32


Se pare ca nu s-a inteles de ce trebuie sa existe cate un topic pentru fiecare emisiune desi am mai spus aici http://www.astronomy.ro/forum/viewtopic.php?p=45486#45486
Daca va deranjeaza atat de tare actiunea mea, voi incerca sa postez aceste informatii cat mai tarziu in noapte. 
Ultimele mesaje se gasesc si in pagina principala a forumului in coloana din dreapta pentru fiecare sectiune in parte.
Si daca ramane totusi o problema va rog sa va adresati admin pentru alte explicatii.
Multumesc!

marius78
11 Ian 2010 22:35


Acum am vazut asta sunt obligat sa intervin. D-l Dan Vasiliu asa a decis Imparatia adica ''Admin'' noi ce putem face ,moderam si noi cum putem in functie de timpul liber.