-----------------------------------
KLK
24 Noi 2009 15:29

Vand luneta cautatoare
Vand luneta cautatoare 8X50 cu suport. Este  luneta cautatoare de pe telescopul GSO 200/1200. O vand pentru ca am inlocuit-o  cu un red dot finder. Pret 150 ron plus taxele postale. Accept eventual  schimb cu un ocular pentru deep sky.

KLK
25 Noi 2009 23:00


Sunt deschis si la alte variante de schimb daca nu sunt bani pe criza asta :) .

Alex B.
26 Noi 2009 09:47


Îmi permiți te rog un sfat: nu o vinde. Nici un "red dot finder" nu face ce poate face o lunetă căutătoare bună. În orice caz nu poți lucra cu hărți stelare serioase cu un "red dot finder". Mai bine găsești o modalitate de a le monta pe amândouă pe telescop. Este soluția cea mai recomandată.
Cer senin!

KLK
26 Noi 2009 11:25


Multumesc de sfat Alex. Acum un an cand am dat-o jos si am inlocuit-o,  un prieten cu multa experienta in astronomie  m-a sfatuit la fel. Dar red dot finderul mi se pare mai comod. E interesanta si varianta cu ambele puse pe telescop, dar nu fac performanta si imi este suficient red dot finderul. Totusi il voi lasa la vanzare, mi-as lua cu banii de pe el un ocular super plossl de 32  de la Alcor, sau un barlow bunicel etc.

KLK
28 Noi 2009 09:53


up

KLK
09 Dec 2009 10:54


Vanduta. Se poate inchide.