-----------------------------------
aurelia idita
15 Iun 2009 10:56

KOUNSKY 200 ??
stimatilor, despre acest telescop se poate spune ceva de bine? 
http://www.uk-telescopes.co.uk/konusky_200%20telescope.htm
vi se pare normal ca in UK pretul sa fie de aproape 500&pound;, iar la noi doar 600 RON? multumesc.

Cristi M.
15 Iun 2009 11:15


Am vazut si eu anuntul pe okazii.ro, si sincer cred ca e teapa! Am contactat vanzatorul pentru a putea cumpara direct de la el/magazin, insa tot trebuie sa "achit" in avans 50% din suma unei anumite firme din Ploiesti pentru "rezervare?!?". Cu alte cuvinte daca este vorba de anuntul de aici http://www.okazii.ro/catalog/26991647/Telescop-astronomik-Nou.html ...mai bine te lasi pagubas..ca sa nu fii pagubit!  
Totusi daca il cumperi si nu e teapa..sa ma anunti si pe mine ca sunt interesat..macar pentru montura :D

aurelia idita
15 Iun 2009 11:19


ok. msi. av vazut ca si tu i-ai scris si era foarte ofensat ca ii pui niste intrebari firesti. numai bine.

dragos.n
15 Iun 2009 11:37


Firma din Ploiesti care vinde telescoape :?:  As vrea sa vad si eu chestia asta. Oricum, anuntul este dubios. Un telescop de 200, dat la 600 ron, apoi la 500 euro. Poate ca celalalt, ala albastru sa fie atata.

 Firma Konus exista, si face telescoape de multa vreme, daca nu ma insel e italiana. Firma Astronomik exista si ea, dar fabrica filtre interferentiale pentru astronomie, si, din ce stiu eu nu face telescoape.

horatius
15 Iun 2009 15:48


Din ce scrie individul sunt multe neconcordante in discursul lui care arata ca sunt mari sansele sa fie teapa. In imagine mai e unul albastru care pare a fi un newton de 114mm f/4.4, poate acela e 600, dar ma indoiesc. E clar ca nu a vazut nici cum arata ambalajul la un asemenea telescop.

aurelia idita
27 Iun 2009 08:52


Asta e teapa. topic inchis.