-----------------------------------
Teleanu Mihail
28 Mai 2009 19:59

Luna Skywatcher ED 100/900
Luna, care ma fascineaza tot  din ce in ce mai mult.

dragos.n
28 Mai 2009 20:15


Foarte buna. Ar fi bine daca ai pune si amanunte despre tot set-up-ul folosit, si timp de expunere diafragma, eventuale prelucrari. Evident, in cazul in care nu vrei sa pastrezi reteta secreta.

marius78
28 Mai 2009 22:41


Domnu Teleanu vad ca sunteti din Sacele la cativa km de Cheia, eu unu ma gandesc sa ne strangem mai multi si sa mergem la muntele Rosu ,daca sunteti amator de o iesire la observatii mai discutam pe aici.

P.S. Foarte buna poza si cred ca si instrument pe masura.

Teleanu Mihail
29 Mai 2009 23:02


Buna seara,


Ar fi foarte frumos sa iesim la observatii , daca organizati ceva va rog sa ma anuntati.

Poza am facut-o cu o luneta Skywatcher 100/900 pe o montura Vixen Porta cu Canon 400D.Am facut mai multe poze iar apoi le-am prelucrat cu DSS si Photoshop.

marius78
29 Mai 2009 23:10


Sa vad poate il conving si pe Dragos.N din Ploiesti vedem cine se mai anunta parca mai era cineva din Ploiesti dar nu il mai vad pe aici.Cand o sa fie deschid un topic si o sa fiti anuntati .Va recomand ceva baieti ,mergeti la observatii formati legaturi ,trebuie sa ne cunostem fata in fata ca altfel nu se poate si o sa constatati ce schimbare majora o sa sufere forumul ,cu discutii aranjate si la locul lor