-----------------------------------
dragos.n
28 Ian 2009 13:21

Carti
In pofida cantitatii enorme de informatie prezenta pe internet, totusi, o carte bine scrisa, cu informatia sistematizata este foarte importanta. Spre exemplu , Burnham's Celestial Hanbook, este o foarte buna carte pentru "vanatorii" de deepsky.

De aceea m-am gandit sa va dau adresa unui magazin din Germania unde poate fii gasit un mare numar de carti de astronomie. 

www.astro-shop.com

Chiar daca preturile par mari la prima vedere, o comparatie cu preturile din librariile de la noi ne va convinge rapid de comtrariul.

mihail iulian
28 Ian 2009 13:43


multumesc pt. informatie,dar...(mii de scuze),materialul promis(after 5h) pt. aici mai are sanse ?
 :shock:

dragos.n
28 Ian 2009 14:04


Oricat as vrea, nu am mereu timp sa stau sa scriu pe site. Si sunt perioade cand nu am timp deloc.

Bianca Sala
15 Mai 2009 20:20


Eu imi cumpar cartile de astronomie de la Greenwich 8) . Chiar nu mi-am comandat nici o carte de astronomie de pe net, dar sun si carti foarte bune disponibile online. :D 
 :arrow: http://sarm.astroclubul.org/carti/

Eusebio
16 Mai 2009 10:32


Oricum nu cred ca-si cumpara nimeni (cel putin aproape nimeni) carte in limba germana

dragos.n
16 Mai 2009 20:50


Pe site-ul care l-am dat mai sus, sunt foarte multe carti in engleza.

Laurentiu
19 Mai 2009 14:42


www.gigapedia.org

Inregistrati-va. Apoi alegeti din bara de sus optiunea de cautare gigapedia (nu google, yahoo samd).

Cautati dupa "astronomy" sau asemenea.

 :lol: