-----------------------------------
Andrei_C
23 Aug 2008 23:57

Vand lasere verzi 30mw reali
Va salut,
Am de vanzare lasere verzi, tip stilou de 30mW reali. Raza este vizibila pe o distanta mai mare de 3 km.
Laserul vine cu 2 baterii AAA si o cutie. Am atasat o poza cu el.

Pretul este de 200 ron bucata, iar daca cumparati 2, pot oferi o reducere.
Trimit oriunde in tara, prim curier rapid sau prom Posta Romana.

daca sunteti interesati de lasere  de o pitere mai mare, sau ma mica, va rog sa ma contactati.
Multumesc.

Andrei_C
24 Aug 2008 09:59


alta poza.

Ovidiu M. 
24 Aug 2008 17:40


Master Yoda? :lol: 

 Lasand gluma la o parte, este macar legala utilizarea la asemenea puteri?

Andrei_C
24 Aug 2008 18:21


Din cate stiu eu, este legala. Daca erau ilegale, la vama le-ar fi confiscat, dar nu am avut nici o problema. Am cautat si pe internet, dar nu am gasit nimic. Stiu doar ca sunt foarte periculoase folosite impropriu.

Aditza
25 Aug 2008 18:38


Salutare , 
Mai e de actualitate subiectul?

Andrei_C
26 Aug 2008 03:32


sigur ca da:)

Andrei_C
26 Aug 2008 21:19


Stocul de 9 lasere a fost epuizat. Comanda urmatoare ajunge  saptamana urmatoare, daca sunteti interesati, va pot rezrva unul, sau cate doriti.
Multumesc.

Oliver Dragan
28 Aug 2008 21:43


Super tare laseru' frate ! In sfarsit se poate renunta la aratatu' cu degetu', ca nu-i frumos . Se merita achizitia unui asemenea gadget.

Iulian Alexandru
04 Sep 2008 13:25


hmm

Iulian Alexandru
04 Sep 2008 13:26


sigur laserul este de 30mili watti?

Oliver Dragan
04 Sep 2008 14:07


Eu am luat unul si pe eticheta lui asa scrie. Raza nu stiu pana unde ajunge dar din cate am putut observa eu am vazut ca atinge un bloc pe care il vad doar prin binoclul 15X70... Cam atat pot sa-ti spun...

Ovidiu M. 
04 Sep 2008 17:10


Mie mi-a venit astazi cel de 5mW si nu pot sa cred ce puternic este... Astea-s putin mai mult decat jucarii.....

Andrei_C
09 Sep 2008 10:01


Astazi primesc laserele, cei interesati ma puteti contacta la andrei.catauta (at) gmail.com sau aici pe forum. Laserele sunt sigur de 30mW REALI.

mcuzic2002
09 Sep 2008 11:06


E vizibila diferentza intre 5MW si 30 MW ?...teoretic asa ar fi,dar as vrea sa vad o poza cu cele doua lasere in actiune...

Forever_Man
09 Sep 2008 11:48


Parca am observat o mica diferenta intre 5mW si 50mW, dar conteaza si cat de incarcate erau bateriile la cele 2 lasere.

Andrei_C
09 Sep 2008 12:09


@mcuzic2002 -  Din pacate nu am pe stoc unul de 5mw sa le compar, dar am avut si iti pot spune sigur ca raza este de aproximativ 2 ori mai puternica decat a unui laser de 5mW . 

@Forever_Man - Depinde foarte mult de baterii, dar si de laser, esti sigur ca laserul pe care il ai este de 50mW reali?

mcuzic2002
09 Sep 2008 12:26


Inseamna ca diferentza mare de pret intre cele de 5 mW si cele de 30,sau chiar 50 mW nu se justifica...sau ?!? 8)

Forever_Man
09 Sep 2008 12:30


Nu sunt sigur. Doar ca scria pe el 50mW.

Doru Dragan
09 Sep 2008 17:27


Laserele verzi se fac cam toate in China dupa o tehnologie americana si in principiu pentru export. Specificatiile lor de putere sunt mai mici de 5mW asta deoarece asa impune piata americana (normele FCC). Din pacate unele se "strica" in procesul de fabricatie si ajung sa emita mai mult de 5mW :). Eu personal nu am vazut vreunul pe care "sa scrie" 30, 50 sau altfel de mW decat ">5mW". Eu personal am unul "stricat" de vreo 30 mW. Diferenta dintre 5 mW si 30 mW e suficient de mare pentru ca cel de 30 mW arde (daca tii spotul nemiscat) o folie de plastic neagra. Noaptea, diferenta dintre luminozitatea razelor e evidenta. Cele care au mai mult de 5 mW nu se exporta in Australia si America (scrie pe unul din site-urile care le produc) pentru ca legile din aceste tari le interzic.

Andrei_C
10 Sep 2008 13:04


Preturi:
1 laser- 200 lei
2 lasere-370 lei
pentru mai mult de 3 lasere vorbim pe e-mail.

Andrei_C
11 Sep 2008 18:28


Poza cu laserele functionand:)

Doru Dragan
11 Sep 2008 20:04


Ar fi fost interesant daca s-ar fi vazut clar ce scrie pe etichetele alea.

Andrei_C
12 Sep 2008 17:23


Nicio problema Doru :)

Mitu Catalin
14 Sep 2008 09:37


Am o idee pentru verificarea luminozitatii laserilor . Fotografia atasata este 100%crop (paintbrush) facuta la 18 si 55mm , iso 400 , F16  si 1/500s . Spotul laser se afla la 3m distanta pe o foaie alba de hartie A4. Al meu ar fi trebuit sa fie "5mw defect" de 15mw dar nu creste temperatura unui obiect decat cu 5 grade . Partea buna este ca are filtrul IR la locul lui . As vrea sa-l compar cu altele poate prin intermediul pozelor o sa se poata .

Andrei_C
04 Oct 2008 17:36


Din pacate nu am un aparat foto la indemana pentru a face poze. 
Anuntul este inca valabil.

nandrei
08 Oct 2008 13:46

Lasere verzi
Salut,

Cateva lucruri din experienta mea cu un laser verde..
Mi-am luat unul de 5mw in iulie de pe okazii.ro la 75 RON si am fost foarte entuziasmat cand l-am vazut..era maricel si greoi. Bateriile care erau incluse in set nu erau de calitate dar erau suficiente sa se observe punctul pe lumina zilei pe partea intunecata a unui bloc aflat la 50m.

Dupa cum spunea si domnul Stanescu O, sunt lasere fabricate in China. Aspectul acesta e foarte vizibil in momentul in care il aprinzi, intrucat punctul verde palpaie pentru o secunda sau doua, dupa care se stabilizeaza. Mi s-a intamplat de multe ori ca puterea fasciculului sa alterneze brusc, dovada fiind calitatea slaba. Am incercat diferite tipuri de baterii, iar rezultatele cele mai bune le-am obtinut cu Duracell (1) si Energizer (2). Ambele erau baterii pentru dispozitive electronice.

Noaptea se vede foarte bine fasciculul (reaminesc ca am unul de 5mw). Fiind in Timisoara am incercat sa-l indrept spre diferite cladiri noaptea, iar raza maxima de bataie observata ( distanta la care se vede si punctul verde ) a fost cam de 1 Km. Dintr-un bloc de pe langa fabrica de bere l-am indreptat spre hotel Continental. Punctul verde era mai degraba o pata cu dimensiuni mari, raportata fiind la intreaga cladire. Exista si cazuri in care poti sa observi reflexii ale fasciculului de la distante mai mari ( 2-3 km ) daca e indreptat spre cosuri metalice.

Un aspect foarte important cand vine vorba de raza de bataie a laserului il reprezinta faptul ca fasciculul de lumina e conic. Este divergent ( exista o lentila convergenta in interiorul laserului a carei focala e cam 1-2m  - nu am masurat-o, ci orientativ privind noaptea ). Razele coverg pana la focala, dupa care fasciculul e divergent. Acest aspect se datoreaza faptului ca fiind pointer, e necesar ca la distanta mai mare sa vezi punctul la marimea la care l-ai vedea si la apropiere. Daca razele din fascicul ar fi paralele, la distanta suficient de mare ai percepe foarte slab punctul. La un astfel de laser, fasciculul de lumina vizibil noaptea pare sa aiba aceeasi "grosime" in orice punct, el este defapt conic de aceea intensitatea lui scade odata cu distanta fata de sursa ( pe langa factorul poluare ).

Daca doriti lasere de calitate, intrati pe http://www.dragonlasers.com/ si cititi despre ele. Exista numeroase modele ( diferite puteri, posibilitatea de focalizare/defocalizare, dispozitive auxiliare, etc ) Exista si filmulete pe youtube in care se compara laserele lor cu laserele chinezesti de pe piata. Problema este ca sunt scumpe ( 200+ dolari )
Alte aspecte interesante
  - Unele pisici adora punctul verde, multe se joaca alergand dupa el si urmarindu-l
  - Ciorile se sperie de lumina emisa
  - Fasciculul se vede superb in timpul unei nopti cetoase sau la munte
  Sper ca v-am furnizat cateva informatii utile

  Numai bine,
  Andrei

Andrei_C
12 Oct 2008 10:33


..

Mitu Catalin
14 Oct 2008 11:17


Poza asta din urma este facuta la unul din cele puse in vanzare ?

Andrei_C
14 Oct 2008 15:16


Da, dar este facuta in jurul orei 8 AM

neox
18 Oct 2008 02:07


Ma uitam ieri pe e-bay si mi-a picat fata cand am gasit un tip din Anglia care vinde lasere de 300 mw!!!!!!!!!! cu dioda de 1,5W si bate la peste 100 Km!!!!. Cica ar fi facute special sa suporte puterea asta nu modificate. Pretul logic, astronomic. Era si un filmulet unde spargea un balon instantaneu cand porenea laserul, aprindea chibritul la fel de repede. Cred ca tai si lemne cu ala  :D 
O fi teapa?!
http://cgi.ebay.com/300mw-high-power-green-laser-pointer-NEW-MODEL_W0QQitemZ180299365814QQcmdZViewItem?hash=item180299365814&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A1%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

Doru Dragan
18 Oct 2008 13:13


30 mW era deja ceva tare dar 300 mW :shock: ... mi-e si frica sa ma gandesc :roll: Bate la 100 mile, aia inseamna peste 150 km :shock: Nu pare sa fie teapa. eBay are sisteme de clasificare a celor care vand si asta e powerseller adica are referinte bune. Si pretul nu e deloc astronomic. Vreo 500 RON.

neox
18 Oct 2008 15:17


E chiar mai mult de 600 ron daca mai pui si drumul. Iti iei vreo 3 din alea si dobori avioanele de pe cer  :lol:  :lol:  :lol: , mai nimeresti un satelit :lol:

Andrei_C
23 Oct 2008 16:55


Anuntul este inca valabil.

Mitu Catalin
05 Noi 2008 21:25


Este mai bun decat cel vechi . Cel mai dragut lucru este ca pleaca instantaneu pe putere maxima , celalalt trebuie incalzit vre-o 30 secunde. Delta t pe sonda termica - 9 fata de 5 grade celsius.Coerenta este un pic mai slaba fata de cel vechi .
Daca tot am zis ca le compar iata o fotografie .

Andrei_C
06 Noi 2008 16:30


ceata

Seghedin Mihai
07 Noi 2008 01:44


Mare atentie la lasere, se trag tepe multe. Eu am 2 lasere, unul cica de 30mw si altul de 55mw cica. Pe amandoua am dat cate 3 mil. Primul e un tip de laser care trebuie sa se incalzeasca pana incepe sa se vada raza verde, deci iarna mai ales nu se poate folosi nici vara de altfel decat cu eforturi mari.

Dupa cercetari pe net am vazut ca un laser de 50mw reali trebuie sa aprinda chibrite, sa pocneasca balone, etc. Deobicei sunt de 5mw reali si sunt vandute la suprapret. Gasiti pe okazii.ro lasere de 5mw la 70 ron sau mai ieftine.

alexandru.stefan20
19 Dec 2008 19:45

lasere
salut!

mai ai lasere de vanzare?

Andrei_C
29 Ian 2009 02:06

Comanda
Dau o comanda zilele astea de lasere, daca sunteti interesati de un laser anume, va rog sa ma contactati. 
andrei.catauta@gmail.com sau PM

Multumesc.

alexdre
27 Iul 2009 15:53


ce pret mai ai la ele ?

Andrei_C
27 Iul 2009 16:50


ce putere te-ar interesa?

Doru Dragan
27 Iul 2009 22:00


<200 mW :)

razwan34
28 Iul 2009 20:58


te rog sa ne spui ce puteri au laserele si la ce bani...as fi interesat de achizitie
multumesc!

Andrei_C
29 Iul 2009 14:19


Lasere de 50mw ca in imaginea de mai jos- 140 lei. Daca sunteti interesati, dati-mi un PM.
Multumesc.