-----------------------------------
AVD
04 Oct 2022 15:20

Canon 60D 88k cadre astromod (fara oglinda)
Salutare! 

     Pun la vanzare un Canon 60D astromod (cu filtrul LP2 scos, filtrul IR cu elementul piezo este inca prezent) si fara oglinda. Oglinda era rupta, asa ca am eliminat-o de tot si am acoperit view-finder-ul si ecranul de focalizare cu banda adeziva cu velur.
    
     Pretul cerut pentru tot pachetul este de 700 lei, dar sunt deschis la oferte intr-o anumita limita.

     Camera se vinde cu grip-ul din imagini (grip cu loc pentru 2 baterii LP-E6), o baterie replace (care nu cred ca mai e prea buna) si o baterie dummy DIY alimentata la 12V, precum si obiectivul de kit Canon 18-55. Autofocusul functioneaza, nu are vreo problema, nu are fungi.Nu detin incarcator pentrul LP-E6. Fara card SD (Am nevoie de el :D)

     Camera are toate componentele, in afara de oglinda mentionata mai sus si usita de la baterie. Poate fi folosita si fara grip, dar trebuie cumva blocat intrerupatorul de la usita (se poate bloca cu orice, o bucata de vata, scoci, hartie, etc., nu dauneaza in niciun fel procedura asta). Din cauza formei bateriei dummy, nu sta in camera fara grip (am taiat o bucata prea mare din ea pentru a scoate cablul). 
     Poate face poze si ziua, desigur, prin Live View. Poate face poze si fara Live View - dupa ce ati setat focusul si expunerea in Live View, poate fi oprit si pozele pot fi facute cu live view stins (stiu ca e o problema pentru majoritatea camerelor DSLR, anume ca acest live view induce un fel de amp glow in imagini). Lucrul la care trebuie sa fiti atenti este ca focalizarea sa fie setata pe M, in caz ca utilizati un obiectiv cu focalizare automata. 

     Motivul vanzarii: Am un Canon 1100D modificat cu racire pe care il folosesc pentru astrofoto, iar camera asta a ajuns sa stea mai degeaba, dupa ce mi-am achizitionat un Sony A57 pentru fotografii de zi.

   Pot preda personal in Bucurest sau trimit prin curier.

AVD
11 Oct 2022 11:28


Up

AVD
21 Oct 2022 16:52


Anuntul inca e valabil, cu reducere la 650 lei

AVD