-----------------------------------
bogdanbacila
03 Mai 2022 23:32

William Optics RedCAt 71 APO Petzval
Anuntul initial l-am inchis, pentru a da jos auto-focuser-ul de la ZWO, ce imi va fi util pentru un viitor proiect. Astfel, tubul revine la vanzare in aceleasi conditii, si anume:

Achizitionat de la TS: https://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/info/p13916_William-Optics-RedCat-71-Apo---71-mm-f-4-9-Flatfield-Refractor-for-Astrophotography.html

Telescopul se prezinta ca nou, prezentand doar usoare urme de prindere pe sina Vixen.

Cum spuneam si mai devreme, cred ca nu exista in momentul de fata in pachet mai portabil, pe piata, in ceea ce priveste apertura, focala, calitatea constructiei, performanta si in primul rand, usurinta folosirii.

NOTA:] Ca un exemplu la ce am scris mai sus, un design Petzval nu impune o distanta de back focus anume, cum necesita marea majoritatea a telescoapelor + flattener/reducer in prezent. Puteti folositi camera + accesorii (roata de filtre, sertar filtre, OAG, active optics, etc ) prin cuplaj direct, fara a va face griji in ceea ce priveste distanta de back focus.

Deasemenea pachetul este complet, si contine Telescopul (inele d eprindere, sina vixen, maner - toate originale), certificatul de calitate, geanta de transport din material buretos original WO, dar si cutiile originale de carton WO. Practic tot, ca in prima zi.

Va pot pune la dispozitie cadre singulare, in HA sau O3, sau stack-ul de la Jellyfish Nebula in rezolutie mare. Deasemenea, putem discuta pe watsapp pe video, pentru o prezentare a telescopului, si lamurirea oricaror detalii.

PRET: 1600 Euro.

gabi
04 Mai 2022 07:41


Salut,

Bogdan a scris :

NOTA:] Ca un exemplu la ce am scris mai sus, un design Petzval nu impune o distanta de back focus anume, cum necesita marea majoritatea a telescoapelor + flattener/reducer in prezent. Puteti folositi camera + accesorii (roata de filtre, sertar filtre, OAG, active optics, etc ) prin cuplaj direct, fara a va face griji in ceea ce priveste distanta de back focus. 

Totusi producatorul recomanda anumite distante pana la senzor : 83 mm de la filetul M 54 si 60 mm de la filetul M 48.

saiph
04 Mai 2022 10:20


E o piesa cel putin deosebita :) nu credeam ca o sa o vad si prin Bazarul nostru prea curand. Pacat ca trebuie sa o dai :) dar banuiesc ca ti-ai facut tu calculele si stii cum e mai bine..
Spor la vanzare!

bogdanbacila
14 Mai 2022 00:46


UP: 1500 Euro

bogdanbacila
29 Mai 2022 21:28


UP: 1400 Euro. Sta cuminte in cutie, ca in prima zi.

bogdanbacila
24 Iul 2022 20:14


Intreg pachetul a fost vandut. Se poate inchide.

Multumesc.