-----------------------------------
eduardlapas
23 Aug 2020 08:21

William Optics ZenithStar 61 + field flattener FLAT 61A
Se vinde refractor apocromat William Optics ZenithStar 61 -- ca nou! nu are nici cel mai mic semn de utilizare inclusiv Field Flattener dedicat 1:1, William Optics Flat 61A - Adjustable Field Flattener. Foarte utila functionalitatea de ajustare a field flattenerului, oferind posibilitatea de adaptare foarte precisa back-focus-ului in functie de lungimea traseului optic de la camera pana la ultimul accesoriu montat pe camera (roata filtre, OAG etc).

Preturile de vanzare in magazin sunt: 629 EURO pentru OTA + 216 EURO pentru Field flattener + transport. 

Pretul meu de vanzare este 2.800 LEI pentru OTA + field flattener + geanta metalica cadou.

Pentru cei interesati, pot da "la pachet"si un Off-Axis Guider (OAG) de la Teleskop Service, la pret total de 3.100 Lei. Este foarte util OAG-ul pentru aceasta luneta. 

Relatii la telefon 0745.143.023

eduardlapas
25 Aug 2020 08:31


Up

bogdanbacila
25 Aug 2020 08:51


UP-urile sau reactualizarile se dau odata la 4 zile.

eduardlapas
25 Aug 2020 08:52


Am retinut aspectul, imi cer scuze!

MariusP
25 Aug 2020 09:44


UP-urile sau reactualizarile se dau odata la 4 zile.
Daca cititi primul topic din "" de tip "Anunt", "", veti vedea decizia:  - Deci, limita nu este de 1 "up" la 4 zile...  :wink:

bogdanbacila
25 Aug 2020 10:12


Ah, ok. 
Din ce am vandut aici pe forum, si zic ca am avut ceva activitate, mi s-a atras si mie atentia, la un moment dat, sa tin UP-urile odata la 4 zile.. dar si doua pe saptamana cam tot pe acolo bate :)

Spor la vanzare. Puteti sterge "interventiile" noastre. :)

eduardlapas
27 Aug 2020 08:44


Fac o reducere de pret:

Pretul de vanzare devine 2.700 LEI pentru OTA + field flattener + geanta metalica cadou. 

Pentru cei interesati, pot da "la pachet"si un Off-Axis Guider (OAG) de la Teleskop Service, la pret total de 3.000Lei. Este foarte util OAG-ul pentru aceasta luneta. 

Relatii la telefon 0745.143.023

eduardlapas
31 Aug 2020 09:46


Up. Am nevoie sa vamnd urgent acest telescop, asa ca sunt nevoit sa mai fac o reducere..

Pretul de vanzare devine 2.500 LEI pentru OTA William Optics ZS61 APO + field flattener + geanta metalica cadou. 

Sau 2800 lei pentru cine vrea si OAG-ul la pachet.

Este un refractor APO exceptional pentru wide field (nebuloase..), imbatabil in bugetul de 1000 Euro.
Se prezinta ca nou, nici macar nu au fost vreodata sterse lentilele.

relatii la telefon: 0745.143.023

eduardlapas
11 Sep 2020 07:19


Up

eduardlapas
13 Sep 2020 19:56


Vandut