-----------------------------------
Daniel Simion
28 Sep 2019 16:33

Fujinon 10x50 FMTR-SX
Vand binoclul din titlu, binoclu care a fost cumparat tot de pe forum si pe care mi-l doream de mult timp. Il vand pentru ca doresc sa imi cumpar altceva, nu pentru ca ar avea ceva probleme. Binoclul este in stare perfecta din orice punct de vedere.

Fotografii si detalii tehnice puteti gasi in review-ul lui Tudor, pe care il puteti accesa aici: http://www.astronomy.ro/forum/viewtopic.php?p=190292#190292

Se vinde la pretul la care a fost cumparat, adica 2800 de lei. Pretul este fix.

0767074652
Daniel.

Daniel Simion
05 Oct 2019 14:42


Valabil!

Daniel Simion
10 Oct 2019 19:19


Pretul coboara la 2700 de lei.

codan
29 Oct 2019 12:03

Fujinon 10x50 FMTR-SX
Am avut placerea sa am acest binoclu in Romania primul, de fapt pentru a nu mai ma lasa la mana curierilor, am luat trenul personal spre Bucuresti...nu este nici o chinezareala sau copie ci un binoclu 100 % japonez, deosebit as spune..acoperirea de pe lentile este facuta prin depunere multistrat prin fascicul de electroni...pe site-ul fujinon.ro il gasiti cu peste 4000 ron, prin urmare pretul este foarte bun..nu tin cu vanzatorul dar ma doare sufletul sa il vad ca sta asa la vanzare si nu este apreciat cu adevarat..de la incepatori nu pot sa am pretentii, dar de la cei mai vechi pe forum un asa binoclu ar trebui sa fie de mult achizitionat(macar pentru raportul pret/calitate)...Ca o completare, am fost nevoit sa il vand pentru ca pasiunea pentru microscopie o bate pe cea de astronomie..o lume mult mai vie si care nu tine cont de vremea de afara...Inchei micul meu comentariu, scris cam in fuga, dar sincer, citandu-l pe domnul Pteancu, un om pe care il consider super pregatit si super pasionat.."Va doresc succes maxim" la toti.

Daniel Simion
30 Oct 2019 09:50


Binoclul se retrage de la vanzare. Multumesc.