-----------------------------------
ontz
13 Feb 2018 20:27

Skywatcher Dobsonian 8'' + Barlow + filtre polarizatoare
Buna,

Pun la vanzare urgent un telescop Dobsonian Skywatcher cu diametrul de 200mm si lungime focala 1200mm (f6). E practic modelul acesta, dar cu oglinda din sticla obisnuita, nu Pyrex: http://skywatcher.ro/SK/Dob8pyrex.htm

Sunt incluse o luneta cautatoare 9x50 dreapta si cu cele doua oculare Super Plossl de 1.25'' cu lungimi focale 10mm si respectiv 25mm cu FOV de 52'. Are un adaptor pentru oculare pe 1.25'' si unul pentru oculare pe 2''.

De asemenea, vand impreuna cu el o lentila Barlow 2x Skywatcher Apo Series si doua filtre polarizatoare pentru observatii lunare.

Il am din 2009, dar l-am folosit de maxim 15-20 de ori, l-am transportat de 3 ori si recolimat, iar in rest a stat in casa si am avut grija de el. Din pacate nu m-am gandit cand l-am luat ca din cauza marimii lui il voi folosi asa putin. Il vand fiindca ma mut din tara.

Pretul total este 1100 de lei negociabil si se poate vedea/testa/prelua in Cluj Napoca. Pentru comenzi inafara orasului, pot trimite cu Nemo Express sau Cargus.

Telefon: 0746054133

ontz
14 Feb 2018 13:18


Rezervat pentru cineva care l-ar cumpara luni. Daca se razgandeste, voi mentiona din nou. Multumesc!

ontz
12 Mar 2018 17:40


S-a vandut, multumesc!