-----------------------------------
Dbird
19 Oct 2017 20:28

UBPF1 - vand binoclu BPT2 7x50
Un Binoclu Pentru Fiecare -UBPF 
Acum cativa ani radeam de Simon Spears care imi spunea ca deja trebuie sa isi mai vanda din binoclurile din colectie, caci nu mai are nici loc prin casa dar nici trai cu nevasta din cauza lor  :D . Azi ma trezesc cam in aceeasi postura. Si cum nu mi-a placut nicodata sa fac afaceri cu acesta mica pasiune a mea si cum imi vine foarte greu sa ma despart de ele  :oops: , am hotarat sa vand cateva exemplare aici pe forum. As dori cu aceste vanzari sa incurajez in primul rand pe cei care sunt la inceput de drum sau cei care sunt mai avansati dar isi vor dori respectivul model tocmai pentru a incuraja si domeniul binocular. In acest sens pretul va fi foarte mic, cu mult sub pretul pietei sau valori efective a binoclului, dar speranta mea este ca fiecare dintre ele sa ajunga pe maini bune, grijulii si dornice sa le foloseasca.
Cateva reguli ce sunt obligat sa le spun:
1- Pentru cei din Bucuresti , rugamintea este sa vina personal sa il ridice undeva pe langa Magazinul Obor sau Piata Obor (in zona in care lucrez), pentru a evita costurile de transport.
2- Trimit oriunde in tara dar doar prin Fancurier.
3- Costul de transport nu este inclus in pretul binoclului.
4- Probabil toate au deja reviewuri scrise (voi mentiona doar eventualele modificari survenite ulterior reviewului).

Deci cu acestea spuse sa incepem:

De vanzare binoclu BPT2 7x50 - a se vedea in imaginile de mai jos (poze reale) Pret - 110 Lei 
Binoclul este in perfecta stare de functionare.
Binoclul vine cu capace de protectie oculare si obiective originale.

cspopescu
19 Oct 2017 21:07


Aveti PM.

Dbird
20 Oct 2017 09:05


Binoclul este rezervat.
Binoclul a fost vandut, multumim pentru gazduire.
Topicul se inchide.