-----------------------------------
Vizitator
31 Mai 2005 15:21

teorii personale
hello !! AS vrea si eu sa vorbesc cu cineva despre teorii astronomice si nu numai. Am scris si eu vreo 20 si ceva de teorii !! Daca vrea cineva sa ma contecteza, ID-ul meu la Yahoo Msg este za_wishy 


Astept sa ma cautati

admin
31 Mai 2005 15:47


Fi te rog mai explicit. La ce teorii anume te referi?
Au legatura cu observatiile sau de ce ai deschis aceasta tema in categoria "Observatii"?

Cel mai bine ar fi sa iti expui ideile si teoriile in cadru forumului nostru, pentru a putea permite un flux de idei si pareri. De accea exista acest cadru.

Nu ar fi rau sa iti faci un cont in cadrul forumului, altfel nu o sa beneficiezi de anumite functii ale forumului.

Iti asteptam teoriile.

Abel Cavași
24 Oct 2006 13:32


Ce se mai știe de acest vizitator? Și-a făcut cont? Cine este? Ce teorii are?

Doru Dragan
24 Oct 2006 13:39


Nu se mai stie nimic! O fi Rautu? N-ai inteles? Vre-o 20 si ceva de teorii. Toate una si una :D Pe alese! Se dau la legatura.

Abel Cavași
24 Oct 2006 13:48


:D :D Tocmai, aș fi vrut să văd și eu cum arată vreo 20 de teorii, toate coerente, &#8222;una și una&#8221;&#8230; :D

sky
27 Oct 2006 09:25


vezi ca se vand in piata la buchet.....alaturi de patrunjel , marar, leustean :twisted:

Alexandru Rautu
27 Oct 2006 10:54


Nu se mai stie nimic! O fi Rautu? N-ai inteles? Vre-o 20 si ceva de teorii. Toate una si una :D Pe alese! Se dau la legatura.


dragonelule' tare imi iesiti tu simpatic  :) ...  de unde sa fiu eu ma ... ca doar altceva mai bun n-am de facut decat sa am joc dea vizitatorul  :lol: ... 

Ba da nenea ala e bun ... 20 de teorii ( in capat ... vezi ca nu-s 21 fix 20 :) ) ... nu acuma serios care are acele teorii sa le expuna pe acest forum ca doar avem oamenii nostrii de dezmeticit teorii  :D

Doru Dragan
27 Oct 2006 11:17


Aaa ... Tu esti altul? Tu ai numa o teorie, da' buna! :D Tin sa te felicit cu aceasta ocazie pentru marea si multa intelegere pe care o dai teoriei cu elice a lui Abel. Singurul lucru care nu-mi place la tine e cum te strambi in poza. De groaza! Schimb-o!

Alexandru Rautu
27 Oct 2006 11:26


Aaa ... Tu esti altul? 
 :lol: 

Tin sa te felicit cu aceasta ocazie pentru marea si multa intelegere pe care o dai teoriei cu elice a lui Abel.

E grea teoria asta ... te ameteste pana cand o intelegi :) ... si cand o intelegi iti dai seama de ce ai fost ametit ! de la elice nene' :) 

Singurul lucru care nu-mi place la tine e cum te strambi in poza. De groaza! Schimb-o!

Ramane de vazut ...  :P

Alexandru Rautu
27 Oct 2006 11:30


vezi ca se vand in piata la buchet.....alaturi de patrunjel , marar, leustean :twisted:

mda ... am cumparat si vro' doua ieri  :D ... dar mi-au tras teapa ... erau expirate ... ce zici sa ma duc la protectia consumatorului ?  :roll:

stelaru
27 Oct 2006 12:06


Cred ca exista teorii si speculatii.

O teorie se cere si demonstrata, cumva. Nu e la indemina oricui.

Speculatii insa poate face oricine. Conditia pe care eu as pune-o insa este ca speculatiile sa nu fie prezentate drept teorii.

Speculatiile sunt bune, in acest caz, dupa parerea mea, pentru ca sunt un fel de "gimnastica mintala". Locul lor este asadar la SF (NU la teorii), unde oddata puse nu ar mai fi cazul sa se ia lumea la mishto ( :wink: ).

Alexandru Rautu
27 Oct 2006 12:33


Speculatiile sunt bune, in acest caz, dupa parerea mea, pentru ca sunt un fel de "gimnastica mintala".

Frumos spus ... dar si o speculatie se poate trasforma in timp intr-o teorie ( viatza bate filmul ... uitate la Jules Verne ... iar intr-un viitor apropiat vom vedea si ideile lu' Issac Asimov sau Frank Herbert materalizanduse ... )

Forever_Man
27 Oct 2006 14:03


Eu sunt acel vizitator :D. Ala a fost primul meu mesaj, cand nu stiam sa ma inscriu (doar ce imi pusesem si eu internet). Cat despre teorii...cand vad ce teorii se discuta pe aici, ale mele par nimicuri. Pe unele le-am pus pe forum mai demult.

Alexandru Rautu
27 Oct 2006 16:48


Eu sunt acel vizitator :D. Ala a fost primul meu mesaj, cand nu stiam sa ma inscriu (doar ce imi pusesem si eu internet). Cat despre teorii...cand vad ce teorii se discuta pe aici, ale mele par nimicuri. Pe unele le-am pus pe forum mai demult.


End of story ... :D  :)

lucia lucia
27 Oct 2006 19:03


d-le Rautu, ma tot uit ... si taaaare-mi pareti cunoscut. :lol:  :D 

Forever, m-ai lasat masca... de Haloween. 20 de...  :?  teorii???? Sa nu spui nimanui ca m-ai cunoscut. :oops:

Forever_Man
27 Oct 2006 19:14


Sunt 33 acum. Dar daca ai vedea ce mai teorii.... Sa nu iti imaginezi ca sunt cine stie ce. Au doar cateva randuri fiecare. Si le-am facut de mult. Intre timp, am mai citit si eu carti de fizica, si multe dintre ele par acuma doar niste glume.

Alexandru Rautu
27 Oct 2006 21:08


d-le Rautu, ma tot uit ... si taaaare-mi pareti cunoscut. :lol:  :D 


 :D  I-am dat masca lu' ala din imagine jos ... si ghici cine era dupa ea  :) ...
hmmm sincer nu-mi place nici asta ... cred c-o schimb  :wink:


P.S. Astept ce zice dragonelul'  :)

Alexandru Rautu
27 Oct 2006 21:20


Sunt 33 acum. Dar daca ai vedea ce mai teorii.... Sa nu iti imaginezi ca sunt cine stie ce. Au doar cateva randuri fiecare. Si le-am facut de mult. Intre timp, am mai citit si eu carti de fizica, si multe dintre ele par acuma doar niste glume.

33  :shock:  zimi si mie vro' doua pls ... hai ca eu mi-am zis teoria; care de fapt purta numele de teoria numerelor transfinite :) ( dar asta nu a insemnat si sfarsitul ei inca mai caut sa-o imbunatatesc avand acuma la dispozitie numerele transifinite )

lucia lucia
27 Oct 2006 21:36


Nu, chiar serios. Spune-ne si noua, Forever. Cine stie? 
Aia mici intra in vacanta... :cry: (vreau si eu nitica relaxare)