-----------------------------------
rabeir
09 Feb 2016 17:40

Ofer servicii de modare/curatare DSLR
Daca sunt doritori pentru urmatoarele servicii va rog sa ma contactati:

Curatare senzori (DSLR/CCD) - fara desfacerea camerei:
25 lei formate mici de guider sau altele
50 lei APS-C si echivalente
100 lei full-frame si echivalente
-folosesc o pelicula speciala pentru senzori si o fac in mediu foarte curat asigurand lipsa prafului de pe stratul dinspre exterior, transportul nu este inclus.

Curatare senzori (DSLR/CCD) cu desfacerea camerei si a ansamblului de filtre - nu pot da un pret general, trebuiesc discutate si vazute cazurile indivitual

Orice altceva necesita un mediu ultra curat cu lumina buna si mana indemanatica putem discuta.

NU LUCREZ cu Posta Romana (exceptie fac doar cei care nu au alternativa curier rapid)

rabeir
09 Feb 2016 18:04


iata si niste poze cu rezultate obtinute

Andrei Adochitei
29 Oct 2019 15:41


Salut.

Am o camera foto Nikon D5300 si doresc sa o modez pentru astrofotografie.

Am comandat filtrul ce necesita inlocuit.

Puteti face aceasta operatiune?

Daca da care ar fi pretul?

Multumesc.

rabeir
29 Oct 2019 19:58


Salutari
150 Euro este pretul manoperei pentru lucrari la camere cu senzori APS-C si inlocire cu filtru low pass baader sau alte branduri.

aici e anuntul respectiv: http://astronomy.ro/forum/viewtopic.php?t=14828&postdays=0&postorder=asc&start=0

Erwin
30 Oct 2019 16:07


Poți face și operația inversă? Adică să pui un filtru original la loc pe o cameră Canon D600? Cât ar costa, cu filtrul tău?

rabeir
02 Noi 2019 14:52


Salut
Pot, e acelasi lucru, se schimba un filtru cu altul, ia acelasi timp, necesita aceeasi procedura deci costa la fel. Daca gasesc pe cineva care sa mai vrea cu filtru baader si nu are il pot transplanta in siguranta si atunci iti recuperezi banii pe el. Sau ti-l scot si il pui la vanzare...

Erwin
06 Noi 2019 23:37


Mulțumesc pentru răspuns! Între timp am primit ofertă de filtru original de la cineva care și-a modat camera însă eu nu m-am hotărât să iau 600D-ul și s-a dat.

rabeir
06 Noi 2019 23:39


Pai de filtru original nu ai nevoie, am eu destule, in general rămân cu ele &#537;i nu am spart nici unul la extragere...