-----------------------------------
gabrielb
15 Sep 2014 20:35

Filtru solar
As vrea sa imi achizitionez o folie de filtru solar de pe Telescop-Expert, insa trebuie sa ofer CNP-ul.Ce sa fac???

2SKY
15 Sep 2014 21:03


Poti da orice date  , dar PIN , CNP se dau doar INSTITUTIILOR  serioase . Eu as cauta alt magazin .  :oops:  . Pentru rate sau....

gabrielb
15 Sep 2014 21:50


Multumesc de raspuns!Am intrebat deoarece am vazut si altundeva acelasi lucru!

valy
15 Sep 2014 23:52


..se dau doar INSTITUTIILOR  serioase ...Care arfi acelea?

CNP probabil pt. factura.

2SKY
16 Sep 2014 00:19


Asa este si la factura trebuie . Tu poti comanda pe orice adresa , dar plata se face de catre cel ce comanda , cu buletinul , ce are acelasi CNP cu cel trimis . Plus ca in fata legii magazinul este asigurat .... . Daca nu ai incotro trebuie sa accepti , altfel este de evitat .

nobody
16 Sep 2014 01:16


CNP-ul nu trebuie cerut de magazinele online http://legi-internet.ro/blogs/index.php/cnp-nu-trebuie-cerut-magazinele-online

sternchen
16 Sep 2014 07:15


Si eu am comandat accesorii astro din germania spre austria,dar nu trebuiau date personale.
Pe ei ii intereseaza sa le intre banii in cont,apoi iti trimit marfa pe adresa data.Nu conteaza cine e acasa,daca cineva deschde usa,dai o semnatura si cam atat.Cine primeste pachetul nu-i asa important,ci sa ajunga la destinatie.
Ce s-ar mai putea face ar fi sa pretinzi in interval de timp unde esti acasa si sa-l preiei personal,fara sa mai dai cnp-ul

iqarmy
16 Sep 2014 11:40


Salut,

Reformulez pt ca am crezut ca este vorba despre "teleskop-express.de", cu scuzele de rigoare.
De la telescop-expert.ro am luat multe produse, aproape intreg setup-ul a fost luat de la ei.
Cred ca au nevoie de CNP pt facturare si pt un oarecare grad de siguranta a comenzii. 
Parerea mea este ca nu prea ai de ce sa iti faci griji si poti sa comanzi linistit.