-----------------------------------
saiph
24 Ian 2014 17:15

Lecturi Publice Astroclubul Bucuresti
Buna ziua.

Va invitam la Observatorul Urseanu pentru o prezentare publica, alaturi de membrii Astroclubului Bucuresti.

Va asteptam.


Cer senin!
:)

Mircea Pteancu
24 Ian 2014 23:18


In trecut,mai ales cu ocazia delegatiilor la vreo firma din Bucuresti,am vizitat de multe ori Observatorul Vasile Urseanu.
Am legat prietenii cu Costel Opriseanu,Dan Vidican,Zoli Deak,Danut Ionescu.Alteori l-am intalnit acolo pe domnul Boico.Ce vremuri...
Iar demult de tot,in vremea studentiei,am participat la ''Sarbatoarea Echinoxului de Primavara'',cred ca in 1980,cand am aruncat o privire printr-o luneta de 80mm si prin ''Bertha'' , luneta Zeiss de 150mm.
Am deci o mare simpatie fata de Astroclubul Bucuresti si va urez succes  cat mai mare!

Mircea

saiph
01 Feb 2014 00:50

Re: Lectura publica
Va asteptam la Observatorul Urseanu, pentru o noua prezentare, de data aceasta cu tema "Curiozitati Astronomice".
Lector: Mihai Dascalu


O seara placuta :)

saiph
10 Feb 2014 10:09

Lectura Publica Stele duble si variabile
Buna ziua.

Va invitam maine seara, la Observatorul Urseanu, pentru o prezentare pe tema "Stele duble si Stele variabile", sustinuta de colegul nostru, Radu Gherase.


Va asteptam.

theogon
10 Feb 2014 11:32


Mi-ar fi plăcut să fiu și eu prezent. Cum dl. Pteancu a evoct pe unii membri vechi ai Astroclubului, aș continua și eu cu I.C. Sângeorzan, Iosif Strobach, dl. Budală, dl. Necsemer. Dl.I.C. Sîngeorzan tinea miercuri niște conferințe memorbile. Venea lume bună sala de jos era plină. Câteodată venea și Călin Popovici sau Kulin Gyorgy.
Mult succes și poate postați pe forum prezentările ce le veți face.

saiph
10 Feb 2014 11:44

Re:
Ne face o deosebita onoare si placere evocarea atator personalitati din Astroclub.

Postam fiecare prezentare pe [url=http://astroclubul.ro/]siteul nostru.



Va multumim si va asteptam.

saiph
22 Feb 2014 18:01

Prezentare Publica la Observatorul Urseanu
Va invitam si martea care vine, 25 februarie, la o noua prezentare, sustinuta de data aceasta de colegul nostru, Catalin Paduraru.

Tema discutata va fi fotografia astronomica.
Ora de incepere: 20:00
Locatia: Observatorul Astronomic "Amiral Vasile Urseanu", pe Lascar Catargiu, la nr.21.


Va asteptam :)

saiph
04 Mar 2014 11:43

Prezentare Publica la Observatorul Urseanu
Va invitam marti, la o prezentare publica pe tema "Conditii de Cazare in Sistemul Solar".

Locatia:  Observatorul Astronomic &#8222;Amiral Vasile Urseanu&#8221;
Data: 4 martie 2014
Ora: 20:00
Lector: Adrian Sonka



Va asteptam

2SKY
04 Mar 2014 20:23


Nu se poate transmite si pe internet pentru cei interesati ? . Chiar si inregistrare ar fi util .  Mersi.

saiph
07 Mar 2014 21:44

Re: Prezentare Publica la Observatorul Urseanu
Va invitam si martea care vine, 25 februarie, la o noua prezentare, sustinuta de data aceasta de colegul nostru, Catalin Paduraru.

Tema discutata va fi fotografia astronomica.
Ora de incepere: 20:00
Locatia: Observatorul Astronomic "Amiral Vasile Urseanu", pe Lascar Catargiu, la nr.21.


Va asteptam :)



Va asteptam la Observator pentru partea a doua a prezentarii colegului nostru:


Mar&#539;i, 11 martie, ora 20:00, la Observatorul Astronomic &#8222;Amiral Vasile Urseanu&#8221;, Cătălin Păduraru (membru AB) va prezenta tehnicile de bază în astrofotografie. INTRAREA LIBERĂ!