-----------------------------------
StarChild
08 Feb 2013 11:59

asteroidul 2012 DA14 - iesim la facut poze? (15feb2013)
salutari

daca vremea ne va permite, facem o iesire la "fotat" bolovanul ? :-)
tinand cont ca e vineri seara (la 18.00 are magnitudinea 9.35), disponibilitatea n-ar trebui sa fie o problema, doar vremea sa ne ajute.

Momentan prognoza nu e incurajatoare, dar mai este 1 saptamana, multe se pot schimba pana atunci.

Am un loc liber in masina si loc de echipamente(2 metri cubi  :mrgreen:  ), sau inca 3 locuri si mai putin loc echipament (numa 0.6 metri cubi). Din partea mea, sunt deschis si la iesiri mai departe de TM (Semenic/MMic /etc...) daca e cazul, sau iesiri pe dealurile de langa TM (Stanciova, Silagiu, ...)

cmatei
12 Feb 2013 03:47


Si eu as vrea sa incerc, daca o sa coopereze vremea. Nu-s in partea aia a tarii, scriu ca sa-ti atrag atentia la efemeride. La 18:00 (UTC) e mult sub orizont, abia la 20:00 (UTC) se ridica la peste 20 grade. Momentul de maxima apropiere e pe la 19:40, dar e prea jos la numai 6 grade pentru mine.

Mai e interesant si ca se va misca 0.78 grade/minut la acea ora, ceea ce poate pune unele dificultati la pozitionare pentru foto. Succes!

StarChild
15 Feb 2013 14:06


ma gandesc ca nu e nici o sansa sa vedem bolovanul.

Timisoara ...inorat, averse
Semenic .... inorat, ninsoare si averse
MunteleMic...inorat, ninge
Moneasa......inorat, averse

abia pe duminica ar putea fi scurte ferestre printre nori... :roll: 

@cmatei: multam de atentionare, la ora 19 pe langa ca e prea jos e si prea lumina afara , asa ca eram constient ca mult mai tarziu ar fi potrivit de poze.

Cristi Toc
19 Feb 2013 23:50


alte iesiri mai faceti ? pe aci pe aproape ? :D de TM