Index
Index forum Index forum
Autentificare Autentificare
Inregistrare Inregistrare
Cine este online Cine este online
Galerie imagini Galerie imagini
Calendar evenim. Calendar evenim.
Cautare detaliata Cautare detaliata
Ghid forum Ghid forum
Album astrofoto
luna_r90_910_20180918_221754_113x_mare_imbrium.jpg
Imagine aleatoare
Blog
Inregistreaza-te pe forumul astronomy.ro
Colaboratori

Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.

Meteo
Vremea in Bucuresti
Statistici forum
Numar total de mesaje in forum: 223822
Numar de utilizatori inregistrati: 2820
Cel mai nou utilizator inregistrat: VIO77
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 399 la data de Joi Dec 31, 2015
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat   
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute
Legenda
Mesaje noi Mesaje noi
Nu sunt mesaje noi Nu sunt mesaje noi
Forumul este inchis Forumul este inchis
www.astronomy.ro - Termenii acordului de inregistrare pe site

Bine ati venit pe siteul www.astronomy.ro!

Pentru a va inregistra pe siteul www.astronomy.ro, numit in continuare @stronomy.ro sau site, va rugam cititi si acceptati termenii de mai jos, termeni ce constituie cadrul de baza si politica de functionare a siteului @stronomy.ro.

Acceptand conditiile de mai jos si politica @stronomy.ro, va obligati in a le respecta intru totul.

1. TERMENI SI CONDITII GENERALE

2. TERMENI SI CONDITII SPECIFICE

2.1 Platforma

Siteul www.astronomy.ro, numit in continuare @stronomy.ro, este un site public cu profil tehnic, cu continut exclusiv in limba romana, dedicat astronomiei si stiintelor adiacente acesteia, fiind astfel adresat in principal persoanelor cu interes pentru domeniul astronomiei.

Platforma @stronomy.ro este administrata si condusa de catre un administrator si o echipa de moderatori, ce participa activ in dezvoltarea platformei si al comunitatii acesteia. Regulile si conditiile de functionare ale siteului @stronomy.ro sunt decise prin acord unanim de catre adminitratorul si moderatorii siteului si sunt acceptate explicit de catre membrii comunitatii @stronomy.ro.

2.2 Inregistrare

Inregistrandu-va pe @stronomy.ro veti avea acces direct la forumul de discutii, albumul foto si blogul siteului, putand astfel contribui la dezvoltarea siteului si al comunitatii acestuia.

Trebuie sa fiti de acord ca nu este permis ca numele dvs. de utilizator sa fi identic sau similar cu cel al unei marci, cu drept de copyright pe nume, decat in cazul in care sunteti reprezentantul oficial al marcii respective sau sunteti autorizat sa utilizati numele respectiv. Orice abuz in aceasta privinta poate duce la revocarea accesului dvs. la forum.

Prin aceasta va declarati de acord ca adresa dvs. de email, specificata in profilul dvs. de utilizator al @stronomy.ro, sa fie utilizata de catre administratorul sau moderatorii @stronomy.ro pentru a confirma inregistrarea dumneavoastra ca utilizator, pentru parola (si pentru trimiterea unei noi parole daca ati uitat-o pe cea curenta) si pentru a va comunica schimbari sau noutati in functionarea @stronomy.ro.

2.3 Conduita

Trebuie sa fiti de acord sa nu publicati mesaje publice sau private cu continut politic, discriminatoriu, rasist, abuziv, obscen, ofensiv, vulgar, calomnios, atacuri la persona, instigarea membrilor din forum, mesaje cu continut de ura, de orice natura agresiva, amenintatoare, sexual, sau orice alt material ce poate viola legile aflate in vigoare. Nerespectarea acestor conditii duce la excluderea imediata de pe @stronomy.ro precum si stergerea mesajelor respective.

2.4 Continut

Trebuie sa va obligati ca mesajele pe care le publicati pe acest forum sa fie legate de domeniul astronomiei sau cel al stiintelor adiacente. Mesajele off topic, ce nu au legatura cu profilul siteului, vor fi acceptate doar in limite restranse. Abuzuri in aceasta privinta pot duce la limitarea sau chiar revocarea accesului dvs. la forum.

Trebuie sa fiti de acord ca mesajele publicate pe forum sa fie incadrate in categoriile dedicate din forum. Daca nu sunteti siguri de categoria potrivita veti contacta moderatorul rubricii respective. Inainte de a deschide un subiect va veti asigura ca nu mai exista unul pe aceeasi tema. Postarea multipla si fara justificare a aceluiasi mesaj atrage dupa sine avertizarea publica sau privata si poate duce la revocarea accesului dvs. la forum. Pentru a evita postarea multipla a aceluiasi mesaj folositi functia EDIT.

Trebuie sa fiti de acord ca textele publicate in alta limba decat romana, sa fie insotite de o tradurece, altfel acestea vor fi sterse. Referintele sumare intr-o limba straina general cunoscuta (precum engleza) sunt acceptate atata timp cat folosirea acestora nu este abuziva.

Trebuie sa fiti de acord ca publicarea nejustificata pe forum, schimbarea rau intentionata a cursului unei discutii (trolling) nu este tolerata si duce la revocarea accesului dvs. la forum.

Trebuie sa fiti de acord ca toate mesajele publicate pe forum exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu al administratorului sau moderatorilor. Administratorul si moderatorii @stronomy.ro vor fi responsabili doar pentru mesajele proprii.

Trebuie sa fiti de acord ca administratorul si moderatorii @stronomy.ro au dreptul de a sterge, modifica, muta sau inchide orice subiect, oricand acestia considera ca acest lucru se impune. Ca utilizator, trebuie sa fiti de acord ca orice informatie introdusa de dumneavoastra sa fie stocata in baza de date @stronomy.ro. Administratorul si moderatorii siteului nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot duce la compromiterea datelor.

2.5 Masuri

Nerespectarea termenilor si conditiilor de functionare ale siteului @stronomy.ro poate duce la revocarea accesului dvs. la site si forum. Administratorul si moderatorii siteului vor proceda la avertizarea publica sau privata in cazul nerespectarii regulilor expuse anterior si vor recurge la excludere directa de pe site si forum, cu sau fara avertizare, a persoanelor ce incarca regulilor de functionare ale @stronomy.ro.

3. CE SE INTAMPLA DUPA INREGISTRARE?

Dupa inregistrare veti primi un email pentru a confirma inregistrarea. Atentie unele servicii de email, precum Yahoo, categorisesc uneori mesajele trimise de pe @stronomy.ro drept spam. De aceea dupa inregistrare, daca nu gasiti emailul de confirmare in inbox-ul serviciului de email utilizat, verificati spam-box-ul acestuia. Pentru probleme la inregistrare contactati administratorul siteului la adresa admin [at] astronomy.ro.

Perioada de gratie pentru activarea unui cont nou: dupa inregistrare aveti la dispozitie 10 zile pentru a va activa contul. Daca in maxim 10 zile contul dvs. nu a fost activat, acesta va fi sters automat si fara notificare.

Perioada de gratie pentru utilizarea unui cont nou: daca intr-o perioada de pana la 100 zile nu va autentificati pe forum cel putin o data cu contul nou creat, contul dvs. va fi sters automat si fara notificare.

Perioada de gratie pentru utilizarea unui cont: conturile de utilizator de pe care nu s-au publicat mesaje pe forum (zero mesaje de la inregistrare) si care nu au fost utilizate intr-un interval de 365 zile vor fi sterse automat si fara notificare.



PRIN SELECTAREA LINKULUI DE INREGISTRARE SE CONSIDERA CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE CONDITII.



© 2015 astronomy.ro
Termeni si conditii generale      Termeni si conditii forum      Contact