Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 229903 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2892 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Alexandru Don |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
|
Mesaje noi |
|
Nu sunt mesaje noi |
|
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Teo Membru
Data inscrierii: 23 Aug 2009 Mesaje: 2593
|
Trimis: 13 Noi 2015 17:32 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Pana la intelegerea profunda a fenomenelor fizice cred ca mai este cale lunga.
Asa sa fie, insa eu nu le pricep. Poate cei cu un creier mai eficient sa le priceapa.
Am destule lipsuri si limitari in sensul asta.
Lumea asta este de o complexitate si diversitate extraordinara ( de la micro la macro Cosmos) . Pe masura ce aflii informatii noi, vezi ca lucrurile sunt din ce in ce mai complicate.
Spor tuturor in dezlegarea tainelor naturii ! |
|
Sus |
|
|
IACOB DUMITRU Membru
Data inscrierii: 30 Ian 2006 Mesaje: 2596
Motto: unii imbatranesc frumos, altii imbatranesc degeaba
|
Trimis: 14 Noi 2015 10:54 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Calea este si nu este chiar atat de lunga, important este insa sa se inceapa cu priceperea lucrurilor simple, daca primul pas este gresit este foarte greu sa mai ajungi la intelegerea profunda, aproape imposibil.
Acesta este motivul pentru care am initiat problema traiectoriei unui punct (posibila in spatiul fiizc), problema primului pas.
Graba strica treaba, pana la comlex avem de rezolvat problemele simple.
Daca ar fi existat interes, atunci asi fi putut explica si mai in amanunt traiectoria posibila a punctului, adica asi fi explicat spre exemplu de ce segmentele posibile ale traiectoriei ce compun linia franta au diferente nesemnificativ de mici intre ele, valorile fiind totusi intr-o crestere sau descrestere monotona.
Lipsa de interes spre lucruile simple, ignoranta ...... |
|
Sus |
|
|
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|