Index
Index forum Index forum
Autentificare Autentificare
Inregistrare Inregistrare
Cine este online Cine este online
Galerie imagini Galerie imagini
Calendar evenim. Calendar evenim.
Cautare detaliata Cautare detaliata
Ghid forum Ghid forum
Album astrofoto
IC434_5aklein.jpg
Imagine aleatoare
Blog
Inregistreaza-te pe forumul astronomy.ro
Colaboratori

Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.

Meteo
Vremea in Bucuresti
Statistici forum
Numar total de mesaje in forum: 224010
Numar de utilizatori inregistrati: 2823
Cel mai nou utilizator inregistrat: IOAN MARINESCU
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 399 la data de Joi Dec 31, 2015
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat   
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute
Legenda
Mesaje noi Mesaje noi
Nu sunt mesaje noi Nu sunt mesaje noi
Forumul este inchis Forumul este inchis

[VAND] Binocluri


Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje  

Vinde (privat)

Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Autor Mesaj
saiph
Moderator
Moderator


Data inscrierii: 19 Sep 2007
Mesaje: 2270

Motto: Sky is not the limit, it's the target

Localitate: Bucuresti // Cracovia

MesajTrimis: 20 Mar 2019 16:03 Download mesaj
Titlul subiectului: [VAND] Binocluri
Raspunde cu citat (quote)

Curatenie de primavara

De vanzare urmatoarele binocluri - au fost recuperate de la un centru de reparatii, scoase la lumina dpdv optic, aduse in stare de functionare dpdv mecanic, unele mai au nevoie doar de colimare, altele mai au inca unele defecte si cel mai probabil vor fi vandute pt componente/piese de rezerva.

Rog doar comentarii privind tranzactia in sine. Cele colaterale privind provenienta, istoria, plusurile sau minusurile, cine/cum le-a folosit, sau alte detalii privind procesul de fabricatie, anul fabricatiei, QA-ul diverselor fabrici etc care nu sunt relevante pentru tranzactie - vor fi mutate/eliminate. Nu cunosc aceste detalii intrucat binoclurile le-am preluat fara nici un istoric documentat, ca atare asa le pun si eu la vanzare.

Binoclurile din anunt se vand "asa cum sunt". Acolo unde exista defecte constatate in timpul reconditionarii, acestea sunt mentionate si prezentate. Unde nu scria nimic la modelul binoclului, am lasat necompletat/necunoscut (NC). La unele (veti remarca niste mici inadvertente, probabil) puterile de marire sunt cele determinate masurand pupila de iesire, nu ceea ce scrie pe corpul binoclului.

Predarea se poate face fie direct in Bucuresti sau Timisoara, nu mai devreme de perioada sarbatorilor de Pasti, fie prin posta/curier in orice alta zona in tara. Cererile venite dupa aceasta perioada vor fi onorate cu proxima ocazie - momentan binoclurile nu se afla in tara.

Pentru doua dintre binoclurile care permit montarea pe trepied, pot pune la dispozitie adaptor L.

Poze si eventuale detalii suplimentare pot oferi numai in privat pentru cine doreste.

Preturile sunt orientative, negociabile si nu includ eventualele taxe postale. Sumele obtinute de pe urma vanzarii vor avea o destinatie caritabila.

Imagini cu binoclurile puse la vanzare puteti gasi AICI

---

Horolux 8x30

In stare generala buna, este necolimat, nu prezinta suruburi de reglare fina a colimarii, prisme in stare foarte buna, oculare in stare foarte buna, nu are capace de oculare, eyeguard inclus, obiective in stare buna, fara capace; nu are geanta, curelusa poate fi disponibila la cerere, nu prezinta posibilitate de prindere pe trepied. Brat stang port-ocular avariat, dar permite functionarea.
>>> ... Pret: 80 ron


Selsi 8x30

In stare generala buna, este necolimat, nu prezinta suruburi de reglare fina a colimarii, prisme in stare foarte buna, oculare in stare foarte buna, nu are capace de oculare, eyeguard inclus, obiective in stare buna, fara capace; nu are geanta, curelusa poate fi disponibila la cerere, nu prezinta posibilitate de prindere pe trepied.
>>> ... Pret: 90 ron


Tasco Sonoma 7x35

In stare generala buna, are o mica crapatura in capacul superior; este necolimat, nu am vazut suruburi de reglare fina a colimarii, prisme in stare foarte buna (una din prisme era ciobita si am schimbat-o cu alta de dimensiune foarte apropiata in stare buna), oculare in stare foarte buna, are capace de oculare, eyeguard inclus, obiective in stare foarte buna, are capace; nu are geanta, curelusa poate fi disponibila la cerere, prezinta posibilitate de prindere pe trepied. Disponibile optional perechi de prisme in stare foarte buna, de la alte binocluri incomplete, pentru a echilibra punctul de focus pe ambele canale.
>>> ... Pret: 100 ron*
*(plus prisme)


Skypoint 8x36

In stare generala foarte buna, este necolimat, nu am reusit sa vad daca permite reglarea fina a colimarii, prisme in stare foarte buna, oculare in stare foarte buna, are capac de oculare, eyeguard inclus, obiective in stare buna, cu capace; nu are geanta, curelusa inclusa, prezinta posibilitate de prindere pe trepied.
>>> ... Pret: 150 ron


Bushnell 7-21x40

Binoclu zoom in stare generala foarte buna, este necolimat, nu am reusit sa vad daca permite reglarea fina a colimarii, prisme in stare foarte buna, oculare in stare foarte buna, fara capace de oculare, eyeguard inclus, obiective in stare buna, fara capace; are geanta, curelusa inclusa, prezinta posibilitate de prindere pe trepied.
>>> ... Pret: 200 ron


Berkut 8x40

In stare generala acceptabila, este necolimat, nu prezinta suruburi de reglare fina a colimarii, prisme in stare buna, oculare in stare acceptabila, nu are capace de oculare, fara eyeguard, obiectivele nu mai arata ca proaspat iesite pe poarta fabricii, fara capace; nu are geanta, curelusa poate fi disponibila la cerere, nu prezinta posibilitate de prindere pe trepied.
>>> ... Pret: 90 ron


Tento 7x50

In stare generala acceptabila, este necolimat, nu prezinta suruburi de reglare fina a colimarii, prisme in stare buna, oculare in stare acceptabila, nu are capace de oculare, fara eyeguard, obiective in stare acceptabila, fara capace; nu are geanta, curelusa poate fi disponibila la cerere, nu prezinta posibilitate de prindere pe trepied.
>>> ... Pret: 90 ron


Berkut (15)10x50

Probabil pentru piese, intrucat starea generala poate fi catalogata ca nesatisfacatoare, este necolimat, nu prezinta suruburi de reglare fina a colimarii, prisme in stare buna, oculare au suferit zgrieturi si stratul a.r. pare afectat, nu are capace de oculare, fara eyeguard, obiective par sa fi trecut si ele prin ceva incercari, fara capace; nu are geanta, curelusa poate fi disponibila la cerere, nu prezinta posibilitate de prindere pe trepied.
>>> ... [Pret: 40 ron]


Bushnell (20)8x50

In stare generala acceptabila, este colimat, permite reglarea fina a colimarii, prisme in stare foarte buna, oculare in stare acceptabila, nu are capac de oculare, fara eyeguard, obiective in stare buna, fara capace; nu are geanta, curelusa disponibila la cerere, prezinta posibilitate de prindere pe trepied.
>>> ... Pret: 90 ron


Bresser 10x50

In stare generala buna, nu este colimat, permite reglarea fina a colimarii, prisme in stare foarte buna, oculare in stare foarte buna, nu are capac de oculare, eyeguard inclus, obiective in stare foarte buna, fara capace; nu are geanta, curelusa disponibila la cerere, nu prezinta posibilitate de prindere pe trepied. Reparat bratul port-ocular drept. Reglajul fin pe canalul drept se face din obiectiv. Calitatea imaginii foarte buna.
>>> ... Pret: 200 ron


Super Zenith 12x50

In stare generala buna, nu este colimat, nu permite reglarea fina a colimarii, prisme in stare foarte buna, oculare in stare foarte buna, nu are capac de oculare, eyeguard inclus, obiective in stare buna, fara capace; nu are geanta, curelusa disponibila la cerere, nu prezinta posibilitate de prindere pe trepied. Reparat bratul port-ocular stang.
>>> ... Pret: 120 ron


Sotem 15x50

In stare generala buna, desi estetic poate parea nu foarte fresh, nu este colimat, nu permite reglarea fina a colimarii, prisme in stare foarte buna, oculare in stare buna, nu are capac de oculare, fara eyeguard, obiective in stare buna, fara capace; nu are geanta, curelusa disponibila la cerere, nu prezinta posibilitate de prindere pe trepied.
>>> ... Pret: 100 ron


Eagle (20)10x50

In stare generala acceptabila, insa are un defect care-i afecteaza functionarea - bratul drept port-ocular este rupt. Ocularele, prismele si obiectivele sunt in stare foarte buna, are capace pe obiective. Probabil va putea fi folosit pentru piese de schimb, sau pe componente.
>>> ... Pret: 50 ron


(NC) (30)15x60

In stare generala acceptabila, nu este colimat (inca), permite reglarea fina a colimarii, prisme in stare foarte buna, oculare in stare foarte buna, fara capace de oculare, eyeguard inclus, obiective in stare foarte buna, are capace; nu are geanta, curelusa disponibila la cerere, prezinta posibilitate de prindere pe trepied.
>>> ... Pret: 100 ron


(NC) 8x56

In stare generala acceptabila, nu este colimat (inca), permite reglarea fina a colimarii, prisme in stare foarte buna, oculare in stare buna, fara capace de oculare, fara eyeguard, obiective in stare foarte buna, fara capace; nu are geanta, curelusa disponibila la cerere, nu prezinta posibilitate de prindere pe trepied. Imagine foarte luminoasa.
>>> ... Pret: 100 ron


Canon 10x60

In stare generala buna, nu este colimat (inca), permite reglarea fina a colimarii, prisme in stare foarte buna, oculare in stare buna, are capace de oculare, are eyeguard, obiective in stare foarte buna, fara capace; nu are geanta, curelusa inclusa, prezinta posibilitate de prindere pe trepied. Imagina foarte luminoasa.
>>> ... Pret: 150 ron


Bushnell 10-30x50

In stare generala acceptabila, mecanismul de zoom este avariat, ofera putere fixa; nu este colimat (inca), permite reglarea fina a colimarii, prisme in stare foarte buna, oculare in stare buna, fara capace de oculare, fara eyeguard, obiective in stare foarte buna, fara capace; nu are geanta, fara curelusa, prezinta posibilitate de prindere pe trepied.
>>> ... Pret: 80 ron


Traveler 10-30x60

In stare generala acceptabila, nu este colimat (inca), permite reglarea fina a colimarii, prisme in stare foarte buna, oculare in stare foarte buna, fara capace de oculare, eyeguard inclus, obiective in stare foarte buna, fara capace; nu are geanta, curelusa inclusa, nu prezinta posibilitate de prindere pe trepied.
>>> ... Pret: 100 ron


Bresser (9-30)12-24x63

In stare generala foarte buna, nu este colimat (inca), permite reglarea fina a colimarii, prisme in stare foarte buna, oculare in stare foarte buna, capace de oculare, eyeguard inclus, obiective in stare foarte buna, cu capace; are geanta, curelusa inclusa, prezinta posibilitate de prindere pe trepied.
>>> ... Pret: 300 ron


Everest 12-30x70

In stare generala buna, nu este colimat (inca), permite reglarea fina a colimarii, prisme in stare foarte buna, oculare in stare foarte buna, capace de oculare, eyeguard inclus, obiective in stare foarte buna, fara capace; nu are geanta, fara curelusa, prezinta posibilitate de prindere pe trepied.
>>> ... Pret: 200 ron


Nikula 15-35x70

In stare generala buna, nu este colimat (inca), permite reglarea fina a colimarii, prisme in stare foarte buna, oculare in stare foarte buna, fara capace de oculare, eyeguard inclus, obiective in stare foarte buna, fara capace; nu are geanta, fara curelusa, prezinta posibilitate de prindere pe trepied.
>>> ... Pret: 200 ron


Eschenbach 10x42

Prisma de pe canalul stand este avariata si necesita inlocuire. In afara de asta binoclul se prezinta in stare foarte buna optic/estetic/mecanic. Daca nu va putea fi reparat, componentele recuperate din el se pot dovedi foarte utile/valoroase Wink
>>> ... Pret: [cea mai buna oferta]


Jumatate (canal drept) binoclu rusesc Tzk 10x80:

Stare generala buna, constructie masiva metalica, imagina foarte luminoasa, optica curata, cu foarte mici imperfectiuni superficiale sau de coating, ocularul focuseaza bine; permite montarea pe trepied.
>>> ... Pret: 200 ron


Alta jumatate (tot canal drept) binoclu rusesc Tzk 10x80 (sau foarte similar):

Stare generala foarte buna, constructie masiva metalica, imagina foarte luminoasa, optica curata, ocularul focuseaza bine; nu permite montarea pe trepied, dar are inca portul original la care se poate adapta un suport.
>>> ... Pret: 300 ron


doua x 10x25
Pentru piese de schimb. Prisme lipsa, optica cu imperfectiuni.
>>> ... Pret: 20 ron ambele


Pereche de obiective 50mm f/4 in celula metalica
>>> ... Pret: 60 ron ambele


Pereche de obiective 50mm f/4 in celula de plastic
>>> ... Pret: 40 ron ambele


Corp cu 4 prisme de la un Celestron SkyMaster 15x70:
>>> ... Pret: 50 ron

Corp cu 4 prisme de la un binoclu zoom 10-30x50:
>>> ... Pret: 50 ron

Corp cu 4 prisme de la un binoclu chinezesc 10x50:
>>> ... Pret: 20 ron

_________________
*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
___CER SENIN!___
_________________
Sus
Herr_Alien
Moderator
Moderator


Data inscrierii: 11 Noi 2010
Mesaje: 1079



Localitate: Brasov

MesajTrimis: 21 Mar 2019 11:02 Download mesaj
Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Salut, am trimis un PM.
_________________
Alex
Astronomical Ephemerides
Sus
saiph
Moderator
Moderator


Data inscrierii: 19 Sep 2007
Mesaje: 2270

Motto: Sky is not the limit, it's the target

Localitate: Bucuresti // Cracovia

MesajTrimis: 26 Mar 2019 11:44 Download mesaj
Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Actualizare:

Skypoint 8x36 - Rezervat
Nikula 15-35x70 - Rezervat
Berkut (15)10x50 - Rezervat
Tzk 10x80 - Rezervate (momentan ambele)
(NC) 8x56 - Colimat si Rezervat
Bresser Varilux (9-30)12-24x63 - Colimat
(NC) (30)15x60 - Colimat

Obiectivele de binoclu - rezervate
Corpurile cu prisme - rezervate


Astept in continuare ofertele voastre
Multumesc!

_________________
*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
___CER SENIN!___
_________________
Sus
saiph
Moderator
Moderator


Data inscrierii: 19 Sep 2007
Mesaje: 2270

Motto: Sky is not the limit, it's the target

Localitate: Bucuresti // Cracovia

MesajTrimis: 29 Mar 2019 20:26 Download mesaj
Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Actualizare:

Skypoint 8x36 este colimat si are si gentuta
(NC) 8x56 revine la vanzare
Canon 10x60 este rezervat
Se adauga doua oculare de SkyMaster 15x70 (fara suportul cu brate) pot fi adaptate la un finder home made, spre exemplu; diametru barrel 28.5mm. Pret: 20 ron/buc

_________________
*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
___CER SENIN!___
_________________
Sus
saiph
Moderator
Moderator


Data inscrierii: 19 Sep 2007
Mesaje: 2270

Motto: Sky is not the limit, it's the target

Localitate: Bucuresti // Cracovia

MesajTrimis: 10 Apr 2019 09:06 Download mesaj
Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Actualizare:

Ocularele de SkyMaster sunt rezervate.
Binoclul 15x60 a fost rezervat.

Cateva binocluri au primit capace de oculare/obiective. Mai sunt disponibile cateva capace, daca aveti nevoie - doar sa-mi comunicati diametrele exterioare ale obiectivelor / ocularelor, sa vedem daca se potrivesc.

Astept ofertele voastre pentru binoclurile disponibile (nerezervate).



***** REMINDER *****

Cererile primite dupa data de 22 aprilie vor putea fi onorate cu alta ocazie - cu transport inclus pana in tara.
Altfel, la taxele de transport se adauga cele pentru posta externa - pentru piese mici nu e problema, costa tot cam cat e posta interna, dar la pachete mai voluminoase se simte tariful adaugat de posta.


Multumesc.

_________________
*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
___CER SENIN!___
_________________
Sus
saiph
Moderator
Moderator


Data inscrierii: 19 Sep 2007
Mesaje: 2270

Motto: Sky is not the limit, it's the target

Localitate: Bucuresti // Cracovia

MesajTrimis: 13 Apr 2019 21:13 Download mesaj
Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Actualizare:

- binoclul Tasco Sonoma 7x35 este acum colimat (+ schimbat prisme) - rezervat
- binoclul Nikula zoom se retrage de la vanzare
- binoclul Bresser Varilux este rezervat
- binoclul Everest zoom - colimat (+ schimbat prisme) - rezervat
- binoclul Canon 10x60 - colimat si in continuare rezervat

_________________
*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
___CER SENIN!___
_________________
Sus
Tavi B
Membru
Membru


Data inscrierii: 20 Aug 2008
Mesaje: 329

Motto: tot inainte

Localitate: Resita

MesajTrimis: 15 Apr 2019 16:18 Download mesaj
Titlul subiectului: capace binoclu
Raspunde cu citat (quote)

Buna ma intereseaza si pe mine niste capace de binoclu 63.5 2 buc si doua de 37 mm este masuratoarea la maximul cupei de cauciuc este pentru un binoclu tento 10x50 multumesc
Sus
saiph
Moderator
Moderator


Data inscrierii: 19 Sep 2007
Mesaje: 2270

Motto: Sky is not the limit, it's the target

Localitate: Bucuresti // Cracovia

MesajTrimis: 18 Apr 2019 15:42 Download mesaj
Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Actualizare:

- binoclul Berkut (15)10x50 se retrage de la vanzare
- binoclul Berkut 8x40 este rezervat

_________________
*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
___CER SENIN!___
_________________
Sus
eugen
Membru
Membru


Data inscrierii: 22 Aug 2011
Mesaje: 62



Localitate: iasi

MesajTrimis: 19 Apr 2019 06:51 Download mesaj
Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Tzk 10x80
Cat costa cu tot cu transport?
Sus
saiph
Moderator
Moderator


Data inscrierii: 19 Sep 2007
Mesaje: 2270

Motto: Sky is not the limit, it's the target

Localitate: Bucuresti // Cracovia

MesajTrimis: 19 Apr 2019 08:40 Download mesaj
Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Preturile sunt afisate in cadrul anuntului. Transportul depinde de optiunea aleasa.
Dar, asa cum am mentionat, ambele TZK-uri sunt deja rezervate.
Daca dupa ce finalizez tranzactile in care sunt implicate ramane macar unul disponibil, va voi putea da un raspuns.

Multumesc pt intelegere.

_________________
*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
___CER SENIN!___
_________________
Sus
saiph
Moderator
Moderator


Data inscrierii: 19 Sep 2007
Mesaje: 2270

Motto: Sky is not the limit, it's the target

Localitate: Bucuresti // Cracovia

MesajTrimis: 26 Apr 2019 18:06 Download mesaj
Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Actualizare:

binoclurile rezervate au inceput sa fie predate.
voi anunta pe fiecare in parte starea livrarii pe masura ce apar noutati.


in urma operatiilor la care au fost supuse unele binocluri, au rezultat aceste obiective cu tuburile aferente, cu invelis cauciucat si filet pt montare.
dubletele sunt f/4 si prezinta acoperiri de tip ruby-coating, suprafetele lentilelor sunt in stare foarte buna.
cu exceptia unuia, au capace de protectie.

- 50mm - o bucata, pret: 40 ron
- 60mm - doua bucati, pret: 50 ron
- 70mm - doua bucati, pret: 60 ron

toate se afla in Bucuresti, gata de livrare / predare oriunde in tara.

pt detalii suplimentare si oferte, va astept cu mesaj privat.

multumesc.



20190426_181236-.jpg
 Descriere:
 Marime fisier:  147.82 kb
 Vizualizat:  de 7288 ori

20190426_181236-.jpg



20190426_180845-.jpg
 Descriere:
 Marime fisier:  148.41 kb
 Vizualizat:  de 7288 ori

20190426_180845-.jpg



20190426_181020-.jpg
 Descriere:
 Marime fisier:  122.34 kb
 Vizualizat:  de 7288 ori

20190426_181020-.jpg



_________________
*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
___CER SENIN!___
_________________
Sus
saiph
Moderator
Moderator


Data inscrierii: 19 Sep 2007
Mesaje: 2270

Motto: Sky is not the limit, it's the target

Localitate: Bucuresti // Cracovia

MesajTrimis: 01 Mai 2019 09:41 Download mesaj
Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Actualizare:

- Binoclul Bresser Varilux - vandut
- adaptor trepied pt binoclu - vandut, o bucata
- TZK 10x80 - vandut o bucata
- al doilea TZK este rezervat


Multumesc.

_________________
*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
___CER SENIN!___
_________________
Sus
saiph
Moderator
Moderator


Data inscrierii: 19 Sep 2007
Mesaje: 2270

Motto: Sky is not the limit, it's the target

Localitate: Bucuresti // Cracovia

MesajTrimis: 06 Mai 2019 11:14 Download mesaj
Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Actualizare:

Mai sunt disponibile urmatoarele binocluri:


Horolux 8x30

Selsi 8x30

Bushnell 7-21x40

Bushnell (20)8x50

Bushnell 10-30x50

Tento 7x50

(NC) 8x56

Eagle (20)10x50

Bresser 10x50

Super Zenith 12x50

Sotem 15x50

Everest 10-30x70


Plus cele cinci obiective cu tub filetat (preturile afisate sunt pe bucata).


Ar fi posibila o livrare in partea a doua a lunii mai, pentru cererile ce vor veni in perioada imediat urmatoare.

_________________
*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
___CER SENIN!___
_________________
Sus
DeuxEx
Membru
Membru


Data inscrierii: 13 Mar 2018
Mesaje: 34



Localitate: Targu Jiu

MesajTrimis: 08 Mai 2019 22:59 Download mesaj
Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

saiph a scris:
Actualizare:
- binoclul Canon 10x60 - colimat si in continuare rezervat


A ajuns la mine, in stare perfecta, impreuna cu un ocular si niste filtre. Ambalarea produsului, ca pentru cutremur. Cred ca numai daca trecea un tanc peste cutie putea sa pateasca ceva. Wink
Multumesc, Saiph!
Sus
saiph
Moderator
Moderator


Data inscrierii: 19 Sep 2007
Mesaje: 2270

Motto: Sky is not the limit, it's the target

Localitate: Bucuresti // Cracovia

MesajTrimis: 09 Mai 2019 15:28 Download mesaj
Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Cu placere si sa le folosesti sanatos Smile
Multumesc si eu pt confirmare si pt apreciere.

Am incercat sa fiu in pas cu vremea, ca am vazut ca se schimba treaba pe la noi, apar tot mai des tornade prin tara si am zis sa fim pregatiti, just in case Very Happy

De fapt, este impachetare tipica pt expedieri internationale, shock-proof, weather-proof, si de ce nu - tank-proof Smile Cand trimiti optica e bine sa te asiguri ca lasi cat mai putina marja de risc pt transportator.

_________________
*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
___CER SENIN!___
_________________
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje   Vinde (privat) Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Download topic
Pagina 1 din 2
 
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Nu puteti atasa fisiere in acest forum
Puteti descarca fisiere in acest forum
© 2015 astronomy.ro
Termeni si conditii generale      Termeni si conditii forum      Contact